Ίντερ: Το μέλλον του Έρικσεν

Λίγες ώρες μετά την κατάρρευση του εντός αγωνιστικού χώρου στην αναμέτρηση της τελικής φάσης του EURO μεταξύ Δανίας – Φιλανδίας, ο Κρίστιαν Έρικσεν δήλωνε έτοιμος να επιστρέψει στα γήπεδα και να βοηθήσει την ομάδα του.

Οι γιατροί που τον παρακολουθούσαν ήταν ξεκάθαροι πως κάτι τέτοιο ήταν πρακτικά αδύνατον να συμβεί.
Περνώντας οι μέρες, ακούστηκε διστακτικά μεν, απόλυτα τεκμηριωμένα δε, η άποψη πως θα πρέπει να… πέσουν τίτλοι τέλους στο ποδοσφαιρικό μέλλον του 29χρονου Δανού.

Ο ίδιος αντιμετωπίζει

ψύχραιμα την κατάσταση, είναι απόλυτα συνεργάσιμος με τα μέλη του ιατρικού επιτελείου που ανέλαβαν την καθημερινότητα του και το τελευταίο τριήμερο, ο Έρικσεν βρίσκεται στο Μιλάνο προκειμένου να συναντηθεί δια ζώσης με τους ανθρώπους της Ίντερ ώστε να θέσουν επί τάπητος τα περιθώρια της περαιτέρω συνεργασίας τους.

Από τις πρώτες επαφές που πραγματοποιήθηκαν μεταξύ των Ιταλών και των εκπροσώπων του ποδοσφαιριστή, δεν μπήκε ποτέ θέμα διακοπής του συμβολαίου των δύο πλευρών, το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024.

Αντίθετα υπήρξαν εκατέρωθεν προτάσεις για συνέχιση της συνεργασίας τους και πέραν της τριετίας.

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο το μόνο βέβαια είναι ότι υπάρχει κοινή διάθεση ώστε να συνεχίσουν να πορεύονται μαζί Ίντερ και Έρικσεν, στέλνοντας κατ΄ αυτόν τον τρόπο ένα δυνατό κοινωνικό μήνυμα, αλληλεγγύης.

Ένα μήνυμα με πολλούς αποδέκτες σε μια κοινωνία που τελικά δεν μετράει μόνο ο οικονομικός παράγοντας, αλλά πάνω απ΄ όλα ο άνθρωπος, σε μια κοινωνία όπου δεν πρέπει να υπάρχει το “εγώ”, αλλά το “εμείς”.

Οι τελικές ιατρικές αποφάσεις μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβάλλεται καθημερινά ο ποδοσφαιριστής θα είναι αυτές που θα καθορίσουν την μορφή της συνεργασίας τους.

Προς το παρόν ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δηλώνει αισιόδοξος και όντας πάντα χαμογελαστός, εξακολουθεί να κάνει όνειρα για την ζωή του τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο (λαμβάνοντας πάντα υπόψη ότι οι πιθανότητες να σταματήσει το ποδόσφαιρο είναι πάρα πολλές).

Από την άλλη, οι υπεύθυνοι της Ίντερ έχουν έτοιμα τα πλάνα τους ώστε να εκμεταλλευτούν τις ικανότητες και τις γνώσεις του Δανού στο ποδόσφαιρο.

Η μεγάλη οικογένεια των «νερατζούρτι» είναι έτοιμη να τον καλοδεχτεί στις τάξεις της από οποιαδήποτε θέση κριθεί ότι μπορεί να βοηθήσει, αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι πέρα από τα χρήματα υπάρχουν οι ανθρώπινες αξίες και πρωτίστως αυτές είναι που πρέπει να σεβόμαστε.

Keywords
Τυχαία Θέματα