Ίντερ: Περιμένει στραβοπάτημα της Μίλαν

Ίντερ: Περιμένει στραβοπάτημα της ΜίλανsdimolitΚυρ, 03/14/2021 - 01:45

Η πρωτοπόρος Ίντερ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Τορίνο (14/3, 16.00, Novasports) με τον Αντόνιο Κόντε να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες του Βιδάλ. Οι νερατζούρι περιμένουν στραβοπάτημα της Μίλαν που αντιμετωπίζει τη Νάπολι στο Σαν Σίρο (14/3, 21.45).

Η Ίντερ βρίσκεται στο ρετιρέ της βαθμολογίας στη Serie A, έξι βαθμούς πάνω από τη Μίλαν και μετά από

11 χρόνια έχει αγγίξει τον τίτλο. Ο Αντόνιο Κόντε έχει παρουσιάσει ένα καταπληκτικό σύνολο που δεν κάνει γκέλες, όπως παλιότερα, και δείχνει αποφασισμένη να πάει μέχρι τέλους.

Ο Ιταλός τεχνικός έχει μείνει ικανοποιημένος από την αγωνιστική συμπεριφορά του Κρίστιαν Έρικσεν όμως ο Δανός δεν είναι απόλυτα έτοιμος. Προπονήθηκε με τους υπόλοιπους αλλά δεν είναι στο 100% ώστε να ξεκινήσει και θα παραμείνει στον πάγκο. Εκτός αποστολής παραμένει ο τραυματίας Αρτούρο Βιδάλ που υποβλήθηκε σε επέμβαση στο γόνατο.

 

 

ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Inter Milano - Ποδόσφαιρο Torino - Ποδόσφαιρο Off Off sdimolit Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #serieA Inter Milano ΙΤΑΛΙΑ Η πρωτοπόρος Ίντερ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Τορίνο (14/3, 16.00, Novasports) με τον Αντόνιο Κόντε να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες του Βιδάλ. Article publish on Κυρ, 03/14/2021 - 01:45 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα