Ίντερ: Ο Κόντε αναλύει τη φιλοσοφία του

Ίντερ: Ο Κόντε αναλύει τη φιλοσοφία τουtnalΚυρ, 02/28/2021 - 12:48

Ο Αντόνιο Κόντε ανέλυσε τη φιλοσοφία που προσπάθησε να περάσει στην Ίντερ, ώστε να την οδηγήσει την κορυφή της Ιταλίας. Ο έμπειρος τεχνικός αποκάλυψε πως αρκετοί του είχαν πει πως δε θα έπρεπε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των “νερατζούρι”, όμως στον ίδιο αρέσουν οι προκλήσεις. Παράλληλα, ο Κόντε δήλωσε πως αυτό που ήθελε να αλλάξει είναι τα μειονεκτήματα της ομάδας του και να της περάσει τη νοοτροπία του νικητή. 

Αρχικά, ο Κόντε

δήλωσε στην εφημερίδα “Corriere della Sera”: “Ο παίκτης Κόντε κατέκτησε τα πάντα, ο προπονητής Κόντε άρχισε το μηδέν. Όποιος έχει παίξει σε μεγάλες ομάδες πιστεύει ότι μπορεί να γίνει προπονητής, αλλά είναι τελείως διαφορετικό. Είχα μια πορεία που με βοήθησε να έρθω στον πλανήτη Ίντερ πολύ πιο προετοιμασμένος. Η εμπειρία μου στη Γιουβέντους ήταν σημαντική, αλλά ήρθα με τις αποσκευές έτοιμες από πριν. Με είχαν συμβουλέψει να μην αναλάβω την Ιντερ. Μου αρέσουν οι προκλήσεις όμως και η Ιντερ είναι η δυσκολότερη της καριέρας μου”.

Στη συνέχεια, ο Ιταλός τεχνικός συμπλήρωσε: “Είναι δύσκολο να αλλάξεις τον τρόπο σκέψης. Αν για 10 χρόνια δε νικάς, υποσυνείδητα συνηθίζεις αυτή την κατάσταση. Ψάχνεις άλλοθι ή κατηγορείς κάποιον άλλο, δε βλέπεις τα δικά σου μειονεκτήματα. Είναι πολύ σημαντικό, σε μια τέτοια κατάσταση, να δουλέψεις σε όλους τους τομείς. Όχι μόνο με τους παίκτες. Έτσι αυξάνεις την πίεση και σπας αρχ... Αυτή είναι η διαφορά ανάμεσα στη νοοτροπία του νικητή και αυτού που δε νικάει. Προπονητές καλοί υπάρχουν πολλοί. Ο Σπαλέτι, για παράδειγμα. Είναι πολύ καλός, δημιουργεί ποδόσφαιρο. Το πρόβλημα είναι να καταφέρεις να σπάσεις κάποιες ισορροπίες για να οδηγήσεις τη βάρκα εκεί που σου ζήτησαν να την πας. Αν και κάποιος μπορεί να μετανιώσει που σε έχει επιλέξει”.

ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Inter Milano - Ποδόσφαιρο Off Off tnal Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Inter Milano ΙΤΑΛΙΑ Ο Αντόνιο Κόντε ανέλυσε τη φιλοσοφία που προσπάθησε να περάσει στην Ίντερ, ώστε να την οδηγήσει την κορυφή της Ιταλίας. Article publish on Κυρ, 02/28/2021 - 12:48 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα