Ίντερ: Δε θέλει να φύγει πλέον ο Μαρτίνες

Ίντερ: Δε θέλει να φύγει πλέον ο ΜαρτίνεςtnalΣάβ, 02/27/2021 - 08:48

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες ξεκαθάρισε πως θέλει να παραμείνει στην Ίντερ και τη νέα αγωνιστική περίοδο και πως δε σκέφτεται μια πιθανή μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα. Όπως δήλωσε ο Αργεντινός επιθετικός των “νερατζούρι” θέλει να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τη διοίκηση της ιταλικής ομάδας και να παραμείνει στο Μιλάνο για αρκετά χρόνια ακόμα. 

Χαρακτηριστικά, ο Μαρτίνες δήλωσε στην ιταλική

εφημερίδα “Gazzetta dello Sport”: “Ναι η Μπαρτσελόνα με ήθελε πέρυσι. Αλλά είπα στον Αντόνιο Κόντε να μην ανησυχεί και πως το μυαλό του είναι μόνο στην Ίντερ και τους στόχους της. Η Μπαρτσελόνα τώρα ανήκει στο παρελθόν για μένα, θέλω να μείνω στην Ίντερ. Δε θα φύγω το καλοκαίρι, στόχος μας να επεκτείνω το συμβόλαιο μου και να μείνει εδώ για αρκετά χρόνια”.

ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Inter Milano - Ποδόσφαιρο Off Off tnal Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Inter Milano ΙΤΑΛΙΑ Ο Λαουτάρο Μαρτίνες ξεκαθάρισε πως θέλει να παραμείνει στην Ίντερ και τη νέα αγωνιστική περίοδο και πως δε σκέφτεται μια πιθανή μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα. Article publish on Σάβ, 02/27/2021 - 08:48 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα