Ίντερ – Γιουβέντους 1-1: Λύτρωση με Ντιμπάλα

Ίντερ και Γιουβέντους αναδείχθηκαν ισόπαλες για την 9η αγωνιστική του Ιταλικού πρωταθλήματος.

Σε παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις, οι δύο ομάδες πήραν από ένα βαθμό.

Η Γιουβέντους απείλησε πρώτη στο Τζουζέπε Μεάτσα, μόλις στο 7ο λεπτό με τον Αλβαρο Μοράτα με τον Σαμίρ Χαντάνοβιτς να κάνει εξαιρετική επέμβαση, ενώ στην συνέχεια της φάσης ο Σάντρο έπιασε αδύναμο σουτ.

Στο 17, η Ίντερ, κατάφερε ν΄ανοίξει το σκορ στην πρώτη της ουσιαστικά ευκαιρία στο ματς. Ο Τσαλχάνογλου έπιασε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και το ριμπάουντ πήρε ο Τζέκο που δεν δυσκολεύτηκε

να κάνει το 1-0. Το VAR, επαλήθευσε πως δεν υπήρχε off side.

Ο Κουαδράδο στο 23, είδε τη μπάλα να περνάει για λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Χαντάνοβιτς και έτσι έμεινε το 1-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο οι δύο ομάδες προσπαθούσαν χωρίς όμως να μπορούν να δημιουργήσουν κλασικές ευκαιρίες για γκολ!

Στο 87, η Γιουβέντους κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Πάουλο Ντιμπάλα για να κάνει το 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα!

Η Ίντερ πήγε στους 18 βαθμούς επτά πίσω από τη Μίλαν ενώ η Γιουβέντους στους 15.

Ίντερ: Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι, Νταρμιάν, Μπαρέλα(90 Βεσίνο), Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου(61΄Καλιαρντίνι), Πέρισιτς(72΄Ντάμφρις), Τζέκο, Μαρτίνες(72΄Σάντσες)  

Γιουβέντους: Σέζνι, Μπονούτσι, Σάντρο, Κιελίνι, Nτανίλο, Μπερναρντέσκι(18 Μπετανκούρ), Λοκατέλι(83΄Κάιο Ζόρζε), ΚαμΚένι(83΄Άρτουρ), Κουαδραδο, Κουλουσέφσκι, Μοράτα  

Keywords
Τυχαία Θέματα