Ίντερ – Μπαρτσελόνα: Πρώτο εισιτήριο για το Μόναχο

Στη Βαρκελώνη, οι δύο ομάδες πρόσφεραν ένα all-time classic ματς, που περιλάμβανε μεταξύ άλλων, το πιο γρήγορο γκολ (Τουράμ στα 30”) και τον νεαρότερο σκόρερ (Γιαμάλ, 17 ετών και 291 ημερών), στην ιστορία των ημιτελικών της διοργάνωσης!

Εξ’ ίσου δραματική αναμένεται η ρεβάνς, με την Ίντερ να θέλει επιστροφή σε τελικό, για πρώτη φορά από το 2023, όταν είχε χάσει από τη Μάντσεστερ Σίτι, διεκδικώντας ξανά το τρόπαιο που κατέκτησε τελευταία φορά το 2010, έχοντας

αποκλείσει στα ημιτελικά την Μπάρτσα!

Οι Καταλανοί από την πλευρά τους, θέλουν να πάρουν εκδίκηση για εκείνο τον αποκλεισμό και να πάνε αυτοί στο Μόναχο, επιστρέφοντας σε τελικό μετά από 10 χρόνια.

Οι δύο προπονητές, αντιμετωπίζουν προβλήματα με τους κορυφαίους επιθετικούς τους, καθώς τόσο ο Λαουτάρο Μαρτίνες για τον Σιμόνε Ιντσάγκι, όσο και ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι για τον Χάνζι Φλικ, είναι αμφίβολοι λόγω τραυματισμού. Πρόβλημα για τους γηπεδούχους έχει και ο Παβάρ, ενώ για την Μπάρτσα είναι εκτός οι Μπαλντέ, Μπερνάλ, Κασαδό και Κουντέ.

Πιθανές ενδεκάδες:
Ίντερ: Ζόμερ – Μπίσεκ, Ατσέρμπι, Μπαστόνι – Ντάμφρις, Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου, Μχιταριάν, Ντιμάρκο – Ταρεμί, Τουράμ.
Μπαρτσελόνα: Στέζνι – Γκαρθία, Αραούχο, Κουμπαρσί, Μαρτίνεθ – Ντε Γιονγκ, Πέδρι – Γιαμάλ, Όλμο, Ραφίνια – Τόρες.

Διαιτητής: Μαρτσίνιακ (Πολωνία)

Keywords
Τυχαία Θέματα