Ημέρα γιορτής στο Γκενκ (vid)

Χιλιάδες φίλοι της Γκενκ βρέθηκαν από το πρωί του Σαββάτου στον περιβάλλοντα χώρο του Luminus Arena, καθώς η μέρα είναι αφιερωμένη σε αυτούς. Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες και στο βίντεο της παρακάμερα του novasports.gr, οι ιθύνοντες της φιναλίστ του κυπέλλου Βελγίου έχουν μετατρέψει το πάρκινγκ του γηπέδου σε ένα μεγάλο πάρκο με παιχνίδια για παιδιά.

Και
όχι μόνο, αφού έστησαν ακόμη και συναυλιακό χώρο, καντίνες και μαγαζιά όπου πωλούνται είδη της Γκενκ. Οι εξαιρετικές καιρικές συνθήκες ευνοούν τους φίλους της βελγικής ομάδας για να απολαύσουν τις δράσεις του πάρκου, αλλά και για να ξεναγηθούν δωρεάν στους χώρους του γηπέδου, ακόμη και στα αποδυτήρια. Ακόμη, μπορούν να έχουν πρόσβαση και στο πούλμαν της ομάδας για να φωτογραφηθούν.

Δίχως άλλο, πρόκειται για ημέρα γιορτής για την Γκενκ στο πιο δυνατό τεστ της πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Ενα ακόμη εντυπωσιακό στοιχείο είναι η παρουσία πολλών οικογενειών. Αλλωστε, στο Βέλγιο είναι η ομάδα που προσελκύει στην έδρα της τις περισσότερες οικογένειες!
Keywords
Τυχαία Θέματα