Ηλιούπολη – Λαμία 0-3: Πρόκριση με πρωταγωνιστή τον Τσούκαλο

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τσούκαλο που σημείωσε δύο γκολ, η Λαμία πήρε την πρόκριση για τους “16” του Κυπέλλου Ελλάδος, επικρατώντας εκτός έδρας της Ηλιούπολης με 3-0.

Η Λαμία ήταν καλύτερη σε όλο το ματς, είχε τον έλεγχο και τις ευκαιρίες και δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στη νίκη-πρόκριση.

Μόλις στο 12ο λεπτό, ο Νίκος Τσούκαλος με κεφαλιά μετά από σέντρα

του Μανουσάκη, άνοιξε το σκορ.

Η Ηλιούπολη απείλησε σε δύο περιπτώσεις στο πρώτο ημίχρονο χωρίς όμως να καταφέρει να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Σαράνοφ.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 56, η Λαμία ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0 και πάλι με τον Τσούκαλο!

Ο Τζανδάρης έκανε τη σέντρα στην περιοχή, κανείς παίκτης της Ηλιούπολης δεν κατάφερε ν΄απομακρύνει και ο Νίκος Τσούκαλος έγραψε το 2-0.

Οι γηπεδούχοι, είχαν την ευκαιρία να μειώσουν στο 60 με πέναλτι. Ο Κράσι ήτανα υτός που κέρδισε το πέναλτι και ανέλαβε την εκτέλεσή του, όμως δεν μπόρεσε να νικήσει τον πορτιέρε της Λαμίας που κράτησε το 2-0.

Το τελικό 3-0 ήρθε με τον Μαζουλουξή στις καθυστερήσεις του ματς.

Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Χανίων)

Οι συνθέσεις:

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Βαγγέλης Χαντές): Τσάκαλος, Πολίτης, Μπουσάι, Ρέτζο, Τσατσαρής, Μαλάι, Γάγγος, Ταβάρες, Ντινιωτάκης, Ζέλο, Λάμπη

ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Σαράνοφ, Μαζουλουξής, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Προβυδάκης, Τζανδάρης (57΄ Μπεχαράνο), Γκέντσογλου (87΄ Τρούμπουλος), Τιρόνε (57΄ Ρόμανιτς), Ελευθεριάδης, Μανουσάκης (57΄ Βλαχομήτρος), Τσούκαλος (73΄ Μανούσος)

Keywords
Τυχαία Θέματα