Ηλιούπολη – Χανιά 4-2: Νίκη και πλησιάζει την κορυφή (highlights)

Για την τέταρτη στροφή των playoffs του Νοτίου ομίλου της Super League 2, η Ηλιούπολη φιλοξένησε στο «Δημοτικό Στάδιο» της πόλης, τα Χανιά και τα υποχρέωσε στην πρώτη τους ήττα σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα.

Παρότι προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι με το ωραίο γκολ του Παναγιώτου από το 6΄, το σύνολο του Νίκου Παντέλη πέτυχε την ολική ανατροπή με δύο τέρματα του Παντελίδη (23΄,69΄)

και ένα του Μπουσάι (49′).

Οι Κρητικοί που δεν παράτησαν στιγμή το παιχνίδι, είχαν δύο δοκάρια. Το πρώτο στο 51΄ με κεφαλιά του Κόλα και το δεύτερο από σέντρα–σουτ του Λεμονή η μπάλα βρήκε το οριζόντιο. Η πίεση βέβαια απέδωσε καρπούς και στο 88΄ ο Μάναλης σκόραρε και έβαλε ξανά στο παιχνίδι την ομάδα του. Για να έρθει ένα λεπτό μετά ο Άντο, με ωραία προσωπική προσπάθεια από τα αριστερά να γράψει το τελικό 4-2 και να βάλει «φωτιά» στην κορυφή του ομίλου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ηλιούπολη (Παντέλης): Περιστερίδης, Τοπάλ, Μπουσάι, Βασιλούδης (67′ Τσαφταρίδης), Παντελίδης (90′ Φρίμπονγκ), Κρέτση, Γκοτσούλιας, Ασίγκμπα, Φουρλάνος, Γιάννου (78′ Άντο), Βενάρδος (90′ Λατίνοβιτς)

Χανιά (Ταουσιάνης): Κλέιμαν, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Ματάους (62′ Ελευθεριάδης), Παναγιώτου (36′ Σιλά), Λεμονής, Ντίας, Μούλερ (62′ Τσέλιος), Νίλι, Μάνος (46′ Κόλα), Μάναλης

Διαιτητής: Τσιάρας (Καβάλας)
Βοηθοί: Διαμαντής (Ηπείρου), Ψύλλος (Λέσβου)

Keywords
Τυχαία Θέματα