Ιγκουαΐν: «Η κριτική με βοηθάει να βελτιωθώ»

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν υπογράμμισε πως η κριτική προς το πρόσωπό του τον βοηθάει να γίνεται καλύτερος ποδοσφαιριστής, μέσω της σκληρής δουλειάς. Ο Αργεντινός επιθετικός αναφέρθηκε στις εμφανίσεις του με τη φανέλα της Γιουβέντους και συμπλήρωσε πως είναι χαρούμενος που τελικά πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τη Νάπολι.

Αρχικά, ο έμπειρος επιθετικός δήλωσε στο γαλλικό περιοδικό «So Footabout»: «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει δίκιο: οι εχθροί στο ποδόσφαιρο, σε κάνουν καλύτερο ποδοσφαιριστή. Όταν ήμουν στη Νάπολι ο Σάρι έλεγε ότι ήμουν τεμπέλης, ήθελε να βάζω όσα γκολ
βάζει ο Ρονάλντο και ο Μέσι. Πάντως είχε ένα δίκιο. Μάλιστα μετά από αυτό πέτυχα 36 γκολ σε μία σεζόν».

Σχετικά με την κριτική που δέχεται στη Γιουβέντους, ο Αργεντινός δήλωσε: «Οι νέοι συμπαίκτες μου, μού λένε ότι ακόμα δεν έχω παίξει αρκετά καλά, αλλά το κάνουν για να αισθάνομαι σπουδαίος. Η κριτική τους με βοηθά να βελτιωθώ. Είμαι πάντα ανοιχτός σε παρατηρήσεις και προτάσεις από ανθρώπους που καταλαβαίνουν το ποδόσφαιρο».

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως είναι χαρούμενος που τελικά αποχώρησε από τη Νάπολι: «Μετά από μία νίκη επί της Ουντινέζε, ο Μπουφόν με έκανε να ανατριχιάσω: ζήτησε από τον Αλέγκρι να δείξει στην ομάδα την επίδοσή μου. Φιλοφρονήσεις από ανθρώπους όπως ο Μπουφόν με κάνουν διπλά χαρούμενο. Το να φύγω από τη Νάπολι δεν ήταν μία εύκολη επιλογή αλλά είμαι περήφανος και χαρούμενος που την πήρα, καθώς βρέθηκα σε έναν τελικό Champions League».
Keywords
Τυχαία Θέματα