Ηγέτης Ντι Μαρία - αποκάλυψη Ντιαμπί (video)

Μακρινά σουτ των γηπεδούχων στο ξεκίνημα και επεμβάσεις του Ρουφιέ σε προσπάθειες των Ντράξλερ και Ντι Μαρία στο πρώτο δεκάλεπτο.
Η Σεντ Ετιέν έψαχνε κατά κύριο λόγο με μεγάλες μεταβιβάσεις αναζητώντας τους επιθετικούς της και δημιούργησε την καλύτερη στιγμή στο 14’ όταν ο Σαλιμπούρ πλαγιοκόπησε και έδωσε εξαιρετική πάσα στον Ντιονί που από τη μικρή περιοχή απέτυχε να νικήσει τον Αρεολά.
Στο 19’ νέα καλή στιγμή για τη Σεντ Ετιέν, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Περέν ανενόχλητος έστειλε τη μπάλα άουτ με κεφαλιά.
Δύο
λεπτά αργότερα η Σεντ Ετιέν αναπτύχθηκε πάλι από δεξιά με τελικό αποδέκτη τον ΕμΒιλά ο οποίος έκανε εξαιρετικό πλασέ έξω από τη μεγάλη περιοχή στέλνοντας τη μπάλα να περάσει έξω από το αριστερό δοκάρι του Αρεολά.

Παρά το γεγονός ότι η Παρί δεν ήταν καλή σε αυτό το διάστημα του παιχνιδιού κατάφερε να προηγηθεί. Στο 23’ ο Βεράτι κάνει μαγική πάσα για τον Ντράξλερ και ο Γερμανός πρώτα κοντρολάρει με το κεφάλι και στη συνέχεια πάλι με κεφαλιά εκτελεί για το 1-0.
Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, διάστημα στο οποίο η Παρί δεν ενθουσίασε με την απόδοσή της και σίγουρα οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να πετύχουν ένα γκολ.

Οι Παριζιάνοι μπήκαν καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και πέτυχαν δεύτερο γκολ με τον Καβάνι να κερδίζει πέναλτι από τον Περέν και να το εκτελεί ο ίδιος για να δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους.
Οι γηπεδούχοι είχαν καλύτερη κίνηση και πιο γρήγορη κυκλοφορία μπάλας στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ πατούσαν ευκολότερα περιοχή.

Μετά το δεύτερο ημίχρονο ο Τούχελ ξεκούρασε τον Βεράτι αποσύροντάς τον από το παιχνίδι, ενώ παράλληλα έκανε δοκιμές σε πρόσωπα και ρόλους, όπως η χρησιμοποίηση των Ντράξλερ και Ντι Μαρία σε ρόλο εσωτερικών μέσων μπροστά από τον Ραμπιό στο 4-3-3.
Στο 76’ η Παρί βρήκε χώρο και πάλι από δεξιά με τον Ντιαμπί και με δική του πάσα και σουτ από τον Ντι Μαρία από το ύψος την μικρής περιοχής η Παρί πέτυχε το 3-0.
Στο 84’ ωραία συνεργασία Μενιέ και Ντράξλερ και πάσα για τον Καβάνι. Ο Ουρουγουανός επιχείρησε σουτ όμως του βγήκε... πάσα για τον 19χρονο Ντιαμπί που σκόραρε για πρώτη φορά στην καριέρα του με την πρώτη ομάδα της Παρί διαμορφώνοντας το 4-0.

Ο Τούχελ είναι πλέον ο πρώτος προπονητής στην ιστορία του συλλόγου που ξεκινά το πρωτάθλημα με πέντε συνεχόμενες νίκες.

Παρί Σεν Ζερμέν: Αρεολά, Τοάγκο Σίλβα (80’ Κέχρερ), Μενιέ, Μπρνάτ, Κιμπεμπέ, Ντιαρά (46’ Ντιαμπί), Ντι Μαρία, Βεράτι (67’ ΕνΚουνκού), Ντράξλερ, Ραμπιό, Ταβάνι
Σεντ Ετιέν: Ρουφιέ, Περέν, Σούμποτιτς, Κολοτζιετζάκ, Σίλβα, Εμ Βιλά, Σελνάες, Μονέ-Πακέ (54 Αμουμά), Σαλιμπούρ (82’ Μπέριτς), Καζρί, Ντιονί (82’ Ντιουσέ).
Keywords
Τυχαία Θέματα