Η...διπλή ζωή του Γκάρι Νέβιλ

Ο Γκάρι Νέβιλ παραδέχτηκε ότι έκρυβε τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες από τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον στα χρόνια της κοινής τους θητείας στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο παλαίμαχος Άγγλος μπακ ήταν για χρόνια από τα βασικά γρανάζια της ...μηχανής του Σκωτσέζου τεχνικού στο «Όλντ Τράφορντ», όμως παράλληλα ασχολούνταν και με τις επιχειρήσεις, κοιτώντας την ζωή μετά το ποδόσφαιρο.

Πλέον, πέραν της εργασίας του ως σχολιαστής στο SkySports, ο Νέβιλ ασχολείται ως επιχειρηματίας με πολλές δραστηριότητες στον χώρο της εστίασης, των ξενοδοχείων και της αγοραπωλησίας
ακινήτων, ενώ είναι και μέτοχος της ομάδας Σάλφορντ.

Στα πρώτα χρόνια της...άλλης καριέρας του όμως, εξομολογήθηκε στο BBC ότι έπρεπε να κρύβει την διπλή του ζωή από τον προπονητή του.

«Άρχισα να σκέφτομαι τη ζωή μετά το ποδόσφαιρο όταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άφησε ελεύθερο τον συμπαίκτη μου Μπεν Θόρνλι, όταν η καριέρα του τελείωσε λόγω ενός τραυματισμού. Κατάλαβα τότε ότι έπρεπε να αποκτήσω κι άλλες δεξιότητες. Μετά την προπόνηση με την ομάδα, πήγαινα στο γραφείο το απόγευμα και συνεργαζόμουν με την δική μου, διαφορετική ομάδα. Όπως στο ποδόσφαιρο, έτσι και στις επιχειρήσεις πρέπει να έχεις δίπλα σου άτομα με κίνητρο και να δουλεύεις σκληρά κάθε μέρα. Αν ο Φέργκι το μάθαινε θα το έβλεπε ως περισπασμό από το ποδόσφαιρο. Όμως ενώ δέχομαι ότι χρειαζόμουν σωματική ξεκούραση μετά την προπόνηση, νοητικά χρειαζόμουν ερεθίσματα. Κάποιες φορές αναγκαζόμουν να πηγαίνω στα ντους για να απαντάω σε τηλεφωνήματα για την δουλειά», αποκάλυψε ο Νέβιλ.
Keywords
Τυχαία Θέματα