Ιδιαίτερων τακτικής συνέχεια


Όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερο ο Αμπέλ Φερέιρα εμφανίζεται πιο ... εμφατικός και πιο απαιτητικός στο κομμάτι της τακτικής μέσα από τις προπονήσεις. Όχι πως μέχρι τώρα ο συγκεκριμένος τομέας περνούσε σε δεύτερη μοίρα, αλλά μέσα από τις διαρκείς παρεμβάσεις, οδηγίες, παραινέσεις, πιέζει προοδευτικά για το ποθητό για τον ίδιο και τους συνεργάτες του αποτέλεσμα.

Ένας κανόνας που τηρήθηκε και σήμερα στο πλαίσιο της προπόνησης, όπου μετά
το κομμάτι της φυσικής κατάστασης σειρά πήραν οι ασκήσεις κατοχής. Εκεί οι διακοπές αυτών ήταν διαρκείς προκειμένου ο Πορτογάλος τεχνικός να διορθώσει και να δείξει στους ποδοσφαιριστές του τί θέλει και τί περιμένει αλλά και τον πλέον εύκολο τρόπο να το μπολιάσουν οι ίδιοι στο παιχνίδι τους. Τον επίλογο έγραψε το καθιερωμένο μίνι τουρνουά τριών ομάδων.Το δικό τους ξεχωριστό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Βαρέλα, Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί.

Το αντίστοιχο αυριανό προπονητικό ραντεβού έχει οριστεί για τις 10.30 στο γήπεδο της Τούμπας, μετά το τέλος του οποίου θα προκύψει η αποστολή για τον σαββατιάτικο, εκτός έδρας αγώνα, η οποία και θ’ αναχωρήσει το απόγευμα.
Keywords
Τυχαία Θέματα