Η υποψηφιότητα Παπαδόπουλου για αντι - Νταμπίζας και οι ξένοι αντικαταστάτες

Όπως ήδη έχετε ενημερωθεί από το novasports.gr, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν πρόκειται να κάνουν βιαστικές κινήσεις για να καλύψουν τη θέση του Νίκου Νταμπίζα. Μια από τις σκέψεις της διοίκησης είναι να δοθούν περισσότερες αρμοδιότητες στον Γιώργο Δώνη και τον Κώστα Κωνστάντο, ωστόσο το πιθανότερο είναι να αναζητηθεί στην αγορά του εξωτερικού ο άνθρωπος που θα αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή στο Τριφύλλι.

Λίγα
λεπτά μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης Νταμπίζα έγιναν και οι πρώτες προτάσεις στη διοίκηση του Παναθηναϊκού, ωστόσο οι Πράσινοι θα μελετήσουν προσεκτικά τις επιλογές που θα προκύψουν στο επόμενο διάστημα και στη συνέχεια θα πάρουν την οριστική τους απόφαση.

Ήδη από την ελληνική αγορά ακούστηκε το όνομα του άλλοτε ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Παπαδόπουλου, o οποίος παρακολούθησε μαθήματα στο UEFA Executive Master for International Players (UEFA MIP) και θέλει να κάνει τα πρώτα του "βήματα" στο χώρο, ενώ στους Πράσινους προτάθηκε μεταξύ άλλων και ο Γερμανός, αλλά "αλμυρός", Γιαν Σιντελμάιζερ. Ο 55χρονος τεχνικός διευθυντής έχει εργαστεί με ιδιαίτερη επιτυχία στη Χόφενχάιμ και τη Στουτγκάρδη και είναι ένας από τους πολλούς υποψήφιους.
Keywords
Τυχαία Θέματα