Η σειρά "Vision and Scarlet Witch" βρίσκει showrunner ήδη γνωστή στο MCU.

To ζεύγος πολεμά το έγκλημα.

To "Vision and Scarlet Witch", η επερχόμενη τηλεοπτική σειρά του Disney+, που θα βασίζεται στους ομώνυμους χαρακτήρες του MCU, βρήκε showrunner.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, μία εκ των σεναριογράφων του "Captain Marvel", η Jac Schaeffer, ανέλαβε να εκτελέσει χρέη showrunner για την σειρά, να γράψει το σενάριο του πιλοτικού επεισοδίου και να γίνει εκτελεστικός παραγωγός. Μελλοντική δουλεία της θα είναι το σενάριο της

αυτόνομης ταινίας για την Black Widow, ενώ έχουμε γνωρίσει το συγγραφικό της ταλέντο μέσα από τις ταινίες "The Hustle" και "Olaf’s Frozen Adventures".

Στην σειρά αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν οι Paul Bettany και Elizabeth Olsen στους ήδη γνωστούς τους ρόλους, Vision και Scarlet Witch, αντίστοιχα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι δύο χαρακτήρες έχουν την δική τους σειρά κόμικς, όπου πολεμούν το έγκλημα σαν ζευγάρι.

Στο MCU, ο Vision δημιουργήθηκε όταν ο Tony Stark 'ανέβασε' την τεχνητή νοημοσύνη J.A.R.V.I.S. σε ένα συνθετικό σώμα, το οποίο λειτουργεί με την Mind Stone. Από την άλλη, η Scarlet Witch αρχικά δούλευε για τον Ultron πριν γίνει μέλος των Avengers. Στο Infinity War, οι δύο τους είχαν γίνει ζευγάρι.

Εδώ και λίγους μήνες γνωρίζαμε ότι η Scarlet Witch, ο Loki και άλλοι χαρακτήρες του MCU θα αποκτήσουν δικές τους spinoff σειρές στο Disney+, το συνδρομητικό κανάλι της ομώνυμης εταιρείας.

Μιλώντας για τους Avengers, η τέταρτη ταινία της σειράς, "Avengers: Endgame", θα κυκλοφορήσει στις 3 Μαΐου 2019 και έχει ήδη αποκτήσει την πρώτη της αφίσα.

Μην παραλείψετε να μάθετε ποιος χαρακτήρας επιστρέφει από το παρελθόν και ποια θα είναι τελικά η κατάληξη του Captain America, όπως και το τι έχει ειπωθεί για τη διάρκεια της ταινίας.

IGN Greece Ιανουάριος στην COSMOTE TV: Πρεμιέρα για την 5η σεζόν Luther, τη νέα σειρά Les Miserables & 4 ακόμα σειρές Οι ήρωες των Marvel/Fox ίσως πάρουν το πράσινο φως για νέες ταινίες σύντομα Φήμη: Το πράσινο φως για περισσότερες σεζόν παίρνει το "The Witcher"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα