Η ρήτρα αποτελεί το “αγκάθι” της συμφωνίας

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης φέρεται να επιθυμεί την παρουσία ρήτρας αποδέσμευσης στο νέο συμβόλαιο που θα υπογράψει με τον Παναθηναϊκό, κάτι που βρίσκει αντίθετο τον Νίκο Νταμπίζα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η πλευρά του Έλληνα ποδοσφαιριστή επιθυμεί να μπει ρήτρα ύψους 1,5 εκατομμυρίων ευρώ, με τον τεχνικό διευθυντή των “πράσινων” να ξεκαθαρίζει πως δε θέλει να υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης στα συμβόλαια των παικτών της ομάδας.

Τα ίδια δημοσιεύματα υπογραμμίζουν πως αυτό είναι μέχρι στιγμής το μεγαλύτερο εμπόδιο, ώστε να υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές, καθώς στον οικονομικό τομέα, αναμένεται
να βρεθεί η “χρυσή τομή”. Οι “πράσινοι” φέρονται να προσφέρουν στον 22χρονο ποδοσφαιριστή εκατό χιλιάδες ευρώ ετησίως, με τον παίκτη να αξιώνει λίγα περισσότερα χρήματα. Αυτή τη στιγμή εισπράττει 90 χιλιάδες ευρώ ετησίως.

Τέλος, δεν αποκλείεται να υπάρξει τις προσεχείς ημέρες νέα σειρά επαφών μεταξύ των δυο πλευρών, προκειμένου να βρεθεί τελικά η “χρυσή τομή” και να παραμείνει ο παίκτης στο “τριφύλλι” και τα επόμενα χρόνια. Σημαντικό ρόλο σε αυτή την εξέλιξη έπαιξε η συνομιλία που είχε ο Χατζηγιοβάνης με τον Γιώργο Δώνη, τις προηγούμενες ημέρες.
Keywords
Τυχαία Θέματα