Η προσοχή στρέφεται στην Τούμπα

Στον «τελικό» πρωταθλήματος της Τούμπας στρέφεται η προσοχή των παικτών και της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΚ, καθώς γνωρίζουν πως αν δεν ηττηθούν στο συγκεκριμένο ματς, τότε θα βρεθούν αγκαλιά με τον τίτλο. Στις τάξεις της Ένωσης επικρατεί ικανοποίηση για την άνοδο στην κορυφή της βαθμολογίας, μετά το «στραβοπάτημα» του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη και την ισοπαλία 1-1 του Ολυμπιακού
με τον Παναθηναϊκό. Πλέον, η Ένωση περιμένει και τις αποφάσεις των δικαστικών υποθέσεων των άλλων δυο συνδιεκδικητών του τίτλου, προκειμένου να δει ποια διαφορά θα έχει μαζί τους στη βαθμολογία.

Ο Μανόλο Χιμένεθ προσπαθεί να κρατήσει χαμηλούς τόνους και ξεκαθαρίσει πως το ντέρμπι της Τούμπας δε θα κρίνει τον τίτλο, καθώς δε θέλει να αγχώσει τους παίκτες του. Ο Ισπανός τεχνικός θα ξεκινήσει να καταστρώνει τα πλάνα του για το συγκεκριμένο ματς, έχοντας στραμμένη την προσοχή του στους Τσιγκρίνσκι, Σιμόες και Χουλτ, οι οποίοι θα προσπαθήσουν μέσα στις επόμενες ημέρες να τεθούν στη διάθεσή του. Παράλληλα, ο Χιμένεθ θα κληθεί να αποφασίσει σε ποιο ματς θα εκτίσει τις δυο αγωνιστικών των επτά κίτρινων καρτών που συμπλήρωσε ο Όγκνιεν Βράνιες, σε δυο από τα τέσσερα επόμενα ματς. Αυτά είναι κόντρα σε Παναθηναϊκό (εντός), Πλατανιά (εκτός), Λεβαδειακό (εντός) και ΑΟΚ εκτός.
Keywords
Τυχαία Θέματα