Η παρακάμερα της νίκης στην Πόλη (video)

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από σήμερα (24/9) νωρίς το πρωί η αποστολή της ομάδας μπάσκετ ΠΑΟΚ, καθώς επέστρεψε από την Κωνσταντινούπολη, όπου το προηγούμενο διήμερο (22 και 23/9) έδωσε δύο στη σειρά φιλικά παιχνίδια με την Μπαχτσεσεχίρ.

Οι «ασπρόμαυροι», θυμίζουμε, έχασαν στο πρώτο (89-79), όμως, νίκησαν στο δεύτερο (62-71). Μάλιστα, στο χθεσινό φιλικό νίκησαν και τις... απουσίες τους, καθώς δεν αγωνίστηκαν οι τραυματίες Γκος, Ζάρας και
Αθηναίου.

Ο πρώτος θα υποβληθεί σήμερα το απόγευμα σε μαγνητική, για να διαπιστωθεί ακριβώς ποια είναι η κατάστασή του στο τραυματισμένο του πόδι. Για τον Αμερικανό περιφερειακό του ΠΑΟΚ η αγωνία είναι έκδηλη στους «ασπρόμαυρους», καθώς φαίνεται ότι ο τραυματισμός, που αποκόμισε στην πρώτη αναμέτρηση με την τούρκικη ομάδα, είναι σοβαρός.

Στο μεταξύ, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα στιγμιότυπα από τη χθεσινή αναμέτρηση με την Μπαχτσεσεχίρ. Όπως θα δείτε στο σχετικό βίντεο, οι «ασπρόμαυροι» κατά διαστήματα πρόσφεραν πολύ όμορφες στιγμές.

View this post on Instagram

Excellent game @icebiggie vs @bkbasketbol ⚪️⚫️ The @goaztecs alumni scored 1️⃣6️⃣ points,grabbed 1️⃣5️⃣ rebounds + gifted 3️⃣ monster dunks!

Keywords
Τυχαία Θέματα