Η ώρα της αλήθειας έφθασε για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός αν καταφέρει και φύγει από τη Νέα Φιλαδέλφεια με το τρίποντο θα κάνει τεράστιο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου, ύστερα από δεκατέσσερα ολόκληρα χρόνια.

Σίγουρα δεν είναι ότι πιο εύκολο να κερδίσεις την πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα μέσα στο σπίτι της, αλλά ο καλός Παναθηναϊκός έχει αποδείξει ότι μπορεί

να τα καταφέρει. Άλλωστε με τον Φατίχ Τερίμ στον πάγκο, η ομάδα του τριφυλλιού παρουσίασε εξαιρετική εικόνα στα περισσότερα σημαντικά ματς.

Επίσης, στα δυο προηγούμενα αθηναϊκά ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ, έχοντας τον Τούρκο προπονητή στον πάγκο, το τριφύλλι κυριάρχησε. Στον αγώνα της κανονικής περιόδου μέσα στο ΟΠΑΠ αρένα, έχασε τη νίκη στις καθυστερήσεις, ενώ στο τελευταίο παιχνίδι στο Απόστολος Νικολαΐδης για τα πλέι οφ, νίκησε τους κιτρινόμαυρους δίχως να δυσκολευτεί ιδιαίτερα.

Σε κάθε περίπτωση οι πράσινοι θα έχουν την ευκαιρία τους σήμερα το βράδυ για να αποδείξουν ότι αξίζουν να πάρουν τον τίτλο. Η ισοπαλία μπορεί να μην τους καταδικάζει, όμως αυτό το αποτέλεσμα ευνοεί την Ένωση, η οποία θα κρατάει την τύχη στα δικά της χέρια.

Το ευχάριστο είναι ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και έχει πολύ καλή ψυχολογία, που σε αυτούς τους σημαντικούς αγώνες παίζει πρωτεύοντα ρόλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα