Η ομάδα πίσω από το Breath of the Wild ετοιμάζει ένα καινούριο Zelda

Και προσλαμβάνει κόσμο.

Η Monolith Soft, δημιουργός της σειράς Xenoblade και συνδημιουργός του The Legend of Zelda: Breath of the Wild προσλαμβάνει κόσμο για ένα καινούριο Zelda.

Στη σελίδα της η Monolith αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι αναζητάει προγραμματιστές, artists, planners, designers και έναν project

manager.

Δεν υπάρχει, ωστόσο, καμία άλλη πληροφορία σχετική με το παιχνίδι, εκτός μόνο από την ίδια την ανακοίνωση, η οποία αναφέρει ότι η εταιρεία ψάχνει για άτομα που θα φέρουν νέες εμπειρίες.

Η Monolith είχει συνεισφέρει και στο Zelda: Skyward Sword, έχοντας κυρίως την ευθύνη για διάφορα καλλιτεχνικά στοιχεία. Αυτή τη φορά όμως θα έχει την ευκαιρία να δημιουργήσει τον δικό της open world και να προσφέρει μια εντελώς διαφορετική εμπειρία. Πάνω από 100 υπάλληλοι της εταιρείας μάλιστα ασχολούνται με το project.


Τον προηγούμενο χρόνο πάντως και η Nintendo ξεκίνησε να προσλαμβάνει κόσμο για ένα καινούριο project. Σε περίπτωση που η Monolith συνεργάζεται με τη Nintendo, καταλαβαίνουμε ότι ενδεχομένως αυτό να είναι το επόμενο mainline Zelda.

Εκτός βέβαια από τα παραπάνω, τώρα τελευταία κυκλοφορούν φήμες ότι το Zelda θα έρθει στα smartphones, αν και δεν έχει υπάρξει επίσημη, σχετική ανακοίνωση.

Για περισσότερα νέα μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN GreeceΗ Nintendo προσλαμβάνει προσωπικό για νέο Zelda projectΞεπερνούν τις 22 εκατομμύρια μονάδες οι πωλήσεις του SwitchΕιδική έκδοση του Legend of Zelda έρχεται στο Switch Online

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα