«Η Ντουντελάνζ μπορεί να πάρει αποτέλεσμα»

Την πίστη τους πως η Ντουντελάνζ είναι σε θέση να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στον αγώνα της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό, εκφράζουν με δηλώσεις τους βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Λουξεμβούργου.

Χαρακτηριστικά είναι όσα δημοσιεύει ιστοσελίδα του Λουξεμβούργου: «Ο Ολυμπιακός έχασε 1-0 από τον ΟΦΗ για το πρωτάθλημα, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό γιατί
η ομάδα άλλαξε όλη σε σχέση με πέρσι. Δεν μπορεί μία ομάδα με τόσες αλλαγές να έχει αυτοματισμούς. Σκοράρει λίγα γκολ και αυτό συμβαίνει ακόμα και με πιο αδύναμους αντιπάλους στη χώρα της. Εάν η Ντουντελάνζ είναι πειθαρχημένη εναντίον του Ολυμπιακού έχει πιθανότητες να πάρει θετικό αποτέλεσμα», τόνισε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής, Πολ Φίλιπ.

Ένας άλλο παλαίμαχος παίκτης, ο Γκάι Χέλερς, ανέφερε: «Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα κόντρα στην οποία η Ντουντελάνζ μπορεί να πάρει αποτέλεσμα. Πρέπει να έχει την ίδια συγκέντρωση όπως και σε προηγούμενες αναμετρήσεις. Για τη Ντουντελάνζ δεν είναι απαραίτητο να σκοράρει γρήγορα, αλλά να αποκτήσει εμπιστοσύνη στα πόδια της κατά τη διάρκεια του αγώνα».

Και ο διεθνής αμυντικός, Ματίας Γιανίς εμφανίστηκε αισιόδοξος για να εξασφαλίσει ένα θετικό αποτέλεσμα η πρωταθλήτρια Λουξεμβούργου: «Η Ντουντελάνζ μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός δεν έχει καλά αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα και η Ντουντελάνζ δείχνει πως μπορεί να πάρει κάτι καλό».
Keywords
Τυχαία Θέματα