Η Λιόν νικήτρια στο ντέρμπι με την Σεντ Ετιέν (video)


Σ’ ένα ματς με πληθώρα ευκαιριών αλλά μόλις ένα γκολ, η Λιόν αναδείχτηκε ως μεγάλη νικήτρια επί της Σεντ Ετιέν επικρατώντας 1-0 χάρη σε γκολ του Ντεναγέρ (62’). Αποτέλεσμα που την έφερε στη δεύτερη θέση αν και οι Λιλ, Μονπελιέ που ακολουθούν στη βαθμολογία με έναν και δυο βαθμούς αντίστοιχα, αγωνίζονται αμφότερες την Κυριακή.

Η Λιόν δεν ήταν καλύτερη
από την ομάδα του Ζαν Λουί Γκασέ αλλά είχε αυτό που έλειπε από την αντίπαλό της, το γκολ. Με κύριο χαρακτηριστικό τα πολλά λάθη και την – εν γένει – αμυντικογενή συμπεριφορά τους οι γηπεδούχοι αποφάσισαν να «χτυπήσουν» με αντεπιθέσεις. Παρότι έδωσαν πολλά φάουλ στα πέριξ της περιοχής τους δεν το πλήρωσαν. Η λύτρωση ήρθε από τον Ντεναγέρ στο 62’ σε φάση που είχε ως δημιουργό τον Ντεπαϊ. Μάλιστα, παρότι έμειναν με ποδοσφαιριστή λιγότερο οκτώ λεπτά μετά το γκολ καθώς αποβλήθηκε ο Ράφαελ άντεξαν στην έντονη πίεση που τους ασκήθηκε και πανηγύρισαν μια σπουδαία νίκη.

ΛΙΟΝ (Ζενεσιό, 3-4-1-2): Λόπεζ, Ντεναγέρ, Μαρσέλο, Μαρκάλ, Ράφαελ (70’ κόκκινη), Εντομπέλ, Κορνέ (46’ Φεκίρ), Αουάρ, Μεντί, Τουσάρ (73’ Ντεμπελέ), Ντεπαϊ (90’ Τραορέ).

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ (Γκασέ 3-4-1-2): Ρουφιέ, Ντεμπισί, Σούμποτιτς, Κολότζιεστζακ, Μονέ – Πακέ (68’ Χανουμά), Σελναέ (77’ Μπέριτς), Καμπέλα, Εμβιλά, Σίλβα, Χαζρί, Ντιονί (68’ Σαλιμπούρ).
Keywords
Τυχαία Θέματα