Η Λανς του Καλιμουεντό!

Είναι στην 4η θέση του θεαματικού εφέτος, ιδιαίτερα παραγωγικού γαλλικού πρωταθλήματος, παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο στη δεύτερη σερί σεζόν της στην κατηγορία και φλερτάρει με ευρωπαϊκό εισιτήριο! Έχει φανατικό κοινό, ισχυρή έδρα και νέο, φιλόδοξο προπονητή. Τον Φρανκ Εζ. Προπονητής αποκάλυψη ένα χρόνο πριν στην άνοδο στη Λιγκ1.

Έχει νεανική και αποτελεσματική ομάδα, με την 3η καλύτερη επίθεση με 21 γκολ. Ανεξαρτήτως έδρας, ομάδα με αγωνιστική ταυτότητα. Το έδειξε και με τη Λιόν στην ήττα με 2-1 εκτός έδρας, το έδειξε

και στη νίκη με 3-2 στη Μασσαλία.

Είναι η Λανς. Το καμάρι του Βορρά, στην πλάτη της πρωταθλήτριας Λιλ τα τελευταία χρόνια. Το μεταξύ τους ντέρμπι καθηλώνει. Η Λανς πιο ψηλά στη βαθμολογία από τους πρωταθλητές.

Την παράσταση στη σεζόν κλέβει ο Αρνό Καλιμουεντό. To Μάρτιο του 2017 ο μοναδικός Κιλιάν Εμπαπέ πανηγύριζε με τη φανέλα της Μονακό το 10ο γκολ στην καριέρα του ως ο νεότερος σκόρερ τον 21ο αιώνα (18 ετών, 2 μηνών και 13 ημερών)!

Ο Αρνό Καλιμουεντό, δανεικός από την Παρί σκόραρε και κόντρα στη Λιόν το περασμένο Σάββατο το 10 γκολ (3ο σε 7 ματς στο τρέχον πρωτάθλημα) και έγινε σε ηλικία 19 ετών, 9 μηνών και 10 ημερών ο δεύτερος νεότερος σκόρερ! Ξεπέρασε Τζιμπρίλ Σισέ και Ντιβόκ Οριγκί!

Μετά τον Εμπαπέ στην κορυφαία επτάδα ακολουθούν Ντεμπελέ, Μαρσιάλ, Μενέζ, Αζάρ και Μπενζεμά. Έβδομος είναι ο Καλιμουεντό.

Το νέο αστέρι στη γαλλική λίγκα. Τη λίγκα των ταλέντων. Ο τίτλος επιβεβαιώνεται κατά γράμμα. Κάθε σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα