Η Λαμία απάντησε στον Κούγια

Οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια κατά του κύρους του αγώνα της Λαμίας με τον Απόλλωνα Λάρισας έφερε την έντονη αντίδραση της ομάδας της Φθιώτιδας.

Ο μεγαλομέτοχος των «μπλε», Πανουργιάς Παπαϊωάννου, εξέδωσε ανακοίνωση-απάντηση στον ομόλογο του της θεσσαλικής ημέρας για προσβολή και αήθη επίθεση, ζητώντας από τα πειθαρχικά όργανα να επιληφθούν κατά του γνωστού ποινικολόγου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε Π.Α.Σ ΛΑΜΙΑ 1964 και
ο μεγαλομέτοχος αυτής, κ. Πανουργιάς Παπαϊωάννου, προσωπικά, απολύτως συνειδητά και με πίστη στο ότι, ο καθένας κρίνεται από τα λόγια και τα έργα του, αποφύγαμε μέχρι σήμερα να απαντήσουμε στις επανειλημμένες απαξιωτικές και απρόκλητα καταφρονητικές και δυσφημιστικές δημόσιες δηλώσεις του κ. Αλέξη Κούγια για τα πρόσωπα αμφοτέρων μας, που έλαβαν χώρα τις προηγούμενες ημέρες, με αφορμή τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ομάδας μας από τη σύμβαση που έχει υπογράψει με την ΕΡΓ ΑΕ μαζί και με τις άλλες έξι Π.Α.Ε. της SUPER LEAGUE.

Ωστόσο, οι σημερινές συκοφαντικές και δυσφημιστικές δημόσιες δηλώσεις του κ.Κούγια στην επίσημη ιστοσελίδα της Α.Ε.Λ Π.Α.Ε σε βάρος της ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ και του κ.Πανουργιά Παπαϊωάννου ατομικά, περί προσυνεννοημένου αποτελέσματος στη χθεσινή (10/08/2019) φιλική αναμέτρηση της ομάδας μας με την Π.Α.Ε. ‘ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ’, με σκοπό το παράνομο κέρδος από στοιχηματισμό, ήτοι πράξεις παράνομες στις οποίες μας εμφανίζει ο εν λόγω παράγοντας της ΠΑΕ ΑΕΛ ως συμμετόχους, ξεπερνούν κάθε όριο αήθους, κατασυκοφαντικής και αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς, που προσβάλλουν αναίτια και απρόκλητα τόσο εμάς, όσο και το θεσμό του ποδοσφαίρου.
Keywords
Τυχαία Θέματα