Η Κυριακή των ντέρμπι!

Κάθε μέρα (σχεδόν) είναι (ποδοσφαιρική) γιορτή μέχρι τις πραγματικές γιορτές, δηλαδή τα Χριστούγεννα, από τα οποία μας χωρίζουν κάτι παραπάνω από ένας μήνας. Μετά, λοιπόν, από ένα ακόμα συναρπαστικό ευρωπαϊκό τριήμερο, το Σαββατοκύριακο επιφυλάσσει σούπερ ποδοσφαιρικά παιχνίδια στις τέσσερις γωνιές της Ευρώπης.

Η Interwetten.gr, πάντα παρούσα στα μεγάλα ραντεβού, δεν θα μπορούσε να λείψει από το… πάρτι. Και το κάνει

με αγώνες με 0% γκανιότα *, εκατοντάδες ειδικές αγορές, ξεχωριστά Match Combo, Odds Boost και σπέσιαλ αποδόσεις!

Την Κυριακή (12/11), λοιπόν, το πρόγραμμα περιλαμβάνει ντέρμπι στην Αγγλία με το Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι (18:30), στην Ιταλία με το Λάτσιο – Ρόμα (19:00), στην Ισπανία με το Σεβίλλη – Μπέτις (19:30) και στην Πορτογαλία με το Μπενφίκα – Σπόρτινγκ Λισσαβόνας (22:30).

Η Interwetten.gr θα προσφέρει με 0% γκανιότα * τα περισσότερα από τα συναρπαστικά ντέρμπι, μαζί βεβαίως με ειδικές αγορές της τάξεως των 300+ ανά αγώνα, ξεχωριστά Match Combo και Odds Boost.

Η Κυριακή, όμως, είναι ιδιαίτερη και στα μέρη μας, αφού αγωνίζονται και οι τέσσερις «μεγάλοι» της Super League, οι οποίοι θέλουν να αφήσουν πίσω τους τις ευρωπαϊκές δοκιμασίες που πέρασαν και να ρίξουν το βάρος στο εγχώριο, συναρπαστικό και φέτος πρωτάθλημα.

Ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός θα δοκιμαστεί στην έδρα της νεοφώτιστης Κηφισιάς (21:30), μια ώρα μετά την… επικίνδυνη αποστολή του Ολυμπιακού στο σπίτι του Αστέρα Τρίπολης (20:30), με την Interwetten.gr να προσφέρει σπέσιαλ αποδόσεις και για τα δύο παιχνίδια των Αιωνίων.

Η ΑΕΚ, ισόβαθμη με τους Ερυθρόλευκους, φιλοξενεί την Λαμία (19:30), ενώ ο τέταρτος ΠΑΟΚ, ο μοναδικός που έχει εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή του πρόκριση, υποδέχεται τον Παναιτωλικό (17:30), ανοίγοντας χρονικά το πρόγραμμα που η Interwetten.gr συνοδεύει με Match Combo σε κάθε αγώνα ξεχωριστά.

Η Interwetten.gr πάντα παρούσα στα μεγάλα γεγονότα με σπέσιαλ αποδόσεις και ξεχωριστές προσφορές!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Interwetten, το Στοίχημα είναι το άθλημα μας! 21+

Keywords
Τυχαία Θέματα