Η Κανιότο επιστρέφει στους βατήρες

Η Τάνια Κανιότο θα επιστρέψει στις προπονήσεις ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο, το 2020: το ανακοίνωσε η μεγάλη Ιταλίδα καταδύτρια, μητέρα της επτάμηνης Μάγια, σε συνέντευξη στο εβδομαδιαίο «Gente», που θα κυκλοφορήσει αύριο (24/8).

Η Κανιότο αποκαλύπτει ότι το φθινόπωρο θα επιστρέψει στις προπονήσεις μαζί με την Φρανσέσκα Νταλαπέ, ενόψει των Αγώνων της Ιαπωνίας. «Πρέπει να πω ότι εδώ κι ένα μήνα η πρόκληση με συναρπάζει»,
δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μπροστά τους πάντως υπάρχουν οι 15χρονες Έλενα Μπερτόκι και Κιάρα Πελεκάνι, οι οποίες κατάκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης, στην ίδια ειδικότητα του διδύμου Κανιότο - Νταλαπέ. «Η νίκη τους με έκανε να σκεφτώ, γιατί αν προκριθούμε θα με δυσαρεστούσε να τους κόψω το χώρο», υπογράμμισε η Κανιότο.

Και συμπλήρωσε: «Ζω μόνο για τη Μάγια. Θα ήθελα ένα δεύτερο παιδί. Ίσως, πάντα αν προκριθούμε, μετά το Τόκιο. Αλλά αν μείνω και πάλι έγκυος, παραιτούμε από το βάθρο. Ένα παιδί αξίζει περισσότερο από οποιοδήποτε μετάλλιο».

Η Κανιότο έχει κατακτήσει στην καριέρα της ένα ασημένιο κι ένα χάλκινο Ολυμπιακό μετάλλιο, 20 χρυσά, 5 ασημένια, 4 χάλκινα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και 1 χρυσό, 3 ασημένια, 6 χάλκινα μετάλλια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.
Keywords
Τυχαία Θέματα