Η επόμενη ομάδα του Βιτόρια!

Ελεύθερος στην αγορά προπονητών βρίσκεται ο Ρούι Βιτόρια μετά το πρόσφατο «διαζύγιό» του με τον Παναθηναϊκό, και ήδη φαίνεται πως έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον από τη βορειοαφρικανική αγορά.

Σύμφωνα με πορτογαλικά δημοσιεύματα, η Αλ Αχλί της Αιγύπτου εξετάζει σοβαρά την περίπτωσή του για την τεχνική ηγεσία, έχοντας στραφεί στον 54χρονο τεχνικό μετά τις αρνητικές απαντήσεις που έλαβε από τους Φερνάντο Σάντος και Ρενάτο Πάιβα!

Οι Αιγύπτιοι επιμένουν στην επιλογή Πορτογάλου προπονητή,

με τον Βιτόρια να προβάλλει ως ο επικρατέστερος υποψήφιος για να αναλάβει τον πάγκο της ομάδας του Καΐρου!

Το πέρασμα από τον Παναθηναϊκό

Ο Ρούι Βιτόρια αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό ύστερα από ένα κακό ξεκίνημα στην εφετινή σεζόν, με την ομάδα να μην καταφέρνει να ανταποκριθεί στις υψηλές προσδοκίες.

Στο διάστημα της παρουσίας του στους «πράσινους» καθοδήγησε την ομάδα σε 43 αναμετρήσεις, με απολογισμό 23 νίκες, 9 ισοπαλίες και 11 ήττες.

Keywords
Τυχαία Θέματα