Η επιστροφή της Εθνικής και η επόμενη συγκέντρωση για το Παγκόσμιο κύπελλο (vids)

Η αποστολή της Εθνικής ομάδας μπάσκετ επέστρεψε στην Ελλάδα, μετά την ήττα αποκλεισμού που γνώρισε από την Γερμανία, στον προημιτελικό αγώνα του ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2022 και δεν κατάφερε να συνεχίσει στην τελική φάση που συνεχίζεται στο Βερολίνο. Οι διεθνείς παίκτες ύστερα από 45 ημέρες συνύπαρξης και συνεργασίας στην προετοιμασία, στα φιλικά παιχνίδια και στους επίσημους αγώνες του Παγκοσμίου κυπέλλου 2023 και σε αυτά του

41ου ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ, αντάλλαξαν ευχές για καλή σεζόν στις υποχρεώσεις των ομάδων τους που αγωνίζονται και έκαστος θα ενταχθεί σε αυτές, μετά τις λίγες ημέρες αδείας που τους έχει δοθεί.

Οι επόμενες επίσημες υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας, είναι το ερχόμενο Νοέμβριο στο δεύτερο “παράθυρο” του δεύτερου γύρου των προκριματικών του Παγκοσμίου κυπέλλου 2023. Από την 12άδα της Εθνικής που έπαιξε στο ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ, δεν θα αγωνισθούν στα δυο παιχνίδια του επόμενου “παραθύρου”, ο Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο που θα παίζουν στο ΝΒΑ με τους Μπακς, καθώς και οι διεθνείς που αγωνίζονται στην Ευρωλίγκα, εκτός και αν υπάρξει θετική μεταβολή μερικής παραχώρησης κάποιων παικτών, παρά την χρονική ταύτιση διεξαγωγής παιχνιδιών στην διοργάνωση με τα προκριματικά.

Δείτε τα βίντεο από την άφιξη της Εθνικής στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” και το “πείραγμα” του Γιάννη Αντετοκούνμπο στον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, όταν κάποιες φίλαθλες γυναίκες αναγνώρισαν τον Έλληνα σταρ των Μπακς και τον φώναξαν κοντά τους, αλλά ο Greek Freak τράβηξε τον διεθνή παίκτη του Ολυμπιακού για να τον γνώριζαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα