Η ευκαιρία (ξανα)δόθηκε κι κόσμος δεν την άφησε έτσι (video)

Συστηματικά τα τελευταία χρόνια η ΠΑΕ ΠΑΟΚ συμμετέχει στο διήμερο «Open House», μια δράση πολυεπίπεδη, αρχιτεκτονικού ενδιαφέροντος μεν αλλά από τη στιγμή κατά την οποία μπορεί να σταθεί ως αφορμή για κάθε ενδιαφερόμενο να επισκεφτεί το γήπεδο της Τούμπας και το προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας, γίνεται αντιληπτό πως συνιστά πρό(σ)κληση για τους φίλους της ομάδας.

Κι αυτοί – όπως και τις προηγούμενες φορές – ανταποκρίθηκαν και
με το παραπάνω αξιοποιώντας τη μοναδική ευκαιρία να βρεθούν σε χώρους και να γνωρίσουν δια ζώσης τις εγκαταστάσεις που καθημερινά χρησιμοποιούν τα μέλη της ομάδας. Οπως αναφέρει και στην επίσημη ιστοσελίδα της η ΠΑΕ: «Οι ουρές σχηματίστηκαν από νωρίς το πρωί. Ανθρωποι κάθε ηλικίας, περίμεναν υπομονετικά την σειρά τους προκειμένου να δουν από κοντά τα… ενδότερα του γηπέδου της Τούμπας. Ο ΠΑΟΚ συμμετείχε για τρίτη χρονιά στο Open House και έδωσε την δυνατότητα σε περισσότερους από 600 ανθρώπους να ξεναγηθούν στην έδρα της ομάδας.

Οι χώροι των γραφείων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, το meeting room, η αίθουσα τύπου, τα αποδυτήρια, τα VIP και φυσικά ο αγωνιστικός χώρος της Τούμπας. Το κοινό είχε την ευκαιρία να βρεθεί στην έδρα του Δικεφάλου και να απολαύσει το γήπεδο από μία διαφορετική οπτική γωνία, σε σύγκριση με το πως το βιώνει κάποιος στους αγώνες. Μία επίσκεψη στα ενδότερα του γηπέδου, με ξεναγούς τους εθελοντές του Open House και ανθρώπους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, οι οποίοι παρείχαν στους επισκέπτες ένα μάθημα ιστορίας για το σπίτι της ομάδας μας».
Keywords
Τυχαία Θέματα