Η δεύτερη Limited Edition της SOEDESCO κυκλοφορεί τον Φεβρουάριο του 2019

Ετοιμαστείτε!

Η SOEDESCO ανακοίνωση ότι το 8-Bit Armies: Limited Edition θα κυκλοφορήσει την πρώτη ημέρα του Φλεβάρη του 2019. Πρόκειται για τη δεύτερη κυκλοφορία του προγράμματος Limited Edition της SOEDESCO, μετά το Owlboy: Limited Edition που εμφανίστηκε στα καταστήματα τον Αύγουστο.

Το 8-Bit Armies: Limited Edition περιλαμβάνει τη φυσική έκδοση του πολύχρωμου RTS game

8-Bit Armies, καθώς και μια μοναδική σειρά ποιοτικών συλλεκτικών αντικειμένων, σε μια ειδική συσκευασία διαστάσεων 36,5 x 25,5 εκατοστών με περίτεχνα χρυσά ανάγλυφα. Το 8-Bit Armies: Limited Edition ήταν αρχικά προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει αυτόν τον Δεκέμβριο, αλλά θα καθυστερήσει να εμφανιστεί για λίγο καιρό ακόμα.

Η έκδοση θα κυκλοφορήσει στο PlayStation 4, το Xbox One και τα PCs και όπως θα συμβεί με όλες τις Limited Edition της SOEDESCO θα τυπωθεί σε 6.000 αντίτυπα ανά πλατφόρμα σε όλο τον κόσμο.

Πιο αναλυτικά, η έκδοση θα περιλαμβάνει τα εξής: Το βασικό παιχνίδι – Το επικό 8-Bit Armies game που αναπτύχθηκε από την Petroglyph Soundtrack – Ροκ κομμάτια από τον θρυλικό συνθέτη Frank Klepacki Manual – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το 8-Bit Armies Skull Bandana – Αποκλειστικό αξεσουάρ με ένα τυπωμένο κρανίο, εμπνευσμένο από το 8-Bit Armies Flag – Για να παίξετε ένα αληθινό capture the flag game 3 Πολύτιμες κονκάρδες – Με το 8-Bit στυλ, οι οποίες απεικονίζουν τρεις διαφορετικές μονάδες 12 γραμματόσημα – Απεικονίζουν τους εμβληματικούς χαρακτήρες του παιχνιδιού Papercraft Tank – Εξασκήστε τις ικανότητες σας και δημιουργήστε το δικό σας άρμα μάχης Dog tag – Μεταλλική στρατιωτική ταυτότητα εξαιρετικής ποιότητας για να την φοράτε στον λαιμό

Δελτίο Τύπου

IGN Greece Τα πρώτα 20 λεπτά του Just Cause 4 σε 4K Τα βιντεοπαιχνίδια χρησιμοποιούνται ως τρόπος επανένωσης οικογενειών Οι αμερικανοί ξοδεύουν τρελά ποσά στα video games

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα