Η χρονιά του Κόνιαρη!

Χωρίς σταματημό έρχονται οι διακρίσεις για τον Έλληνα γκαρντ του ΠΑΟΚ, ο οποίος είναι υποψήφιος καλύτερος νέος παίκτης του BCL.

Ήταν να μην πάρει φόρα! Από τη στιγμή που βρήκε τον εαυτό του, οι διακρίσεις τρέχουν η μία πίσω από την άλλη. Ο Αντώνης Κόνιαρης γράφει αγωνιστικά χιλιόμετρα με τον ΠΑΟΚ και τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της Ελλάδας με επιτυχία κι ως εκ τούτου τα φώτα στρέφονται πάνω
του.

Την περασμένη σεζόν αναδείχτηκε καλύτερος νέος παίκτης στο ελληνικό πρωτάθλημα. Το περασμένο καλοκαίρι πήρε το χρυσό μετάλλιο με την Εθνική Νέων Αντρών της Ελλάδας στο αντίστοιχο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, με τον ίδιο να αναδεικνύεται στο τέλος μέλος της καλύτερης πεντάδας της διοργάνωσης. Λίγους μήνες αργότερα βρέθηκε στην Εθνική Αντρών της Ελλάδας, ενώ έχει καθιερωθεί στη θέση του στον ΠΑΟΚ. Τώρα, είναι υποψήφιος ως καλύτερος νέος παίκτης του Basketball Champions League, όπως ανακοίνωσε σήμερα (3/1) η διοργανώτρια στην επίσημη ιστοσελίδα του θεσμού.

Ο Κόνιαρης έχει να συναγωνιστεί άλλους έξι υποψήφιους σε αυτή την κατηγορία. Συγκεκριμένα τους εξής: 1. Berk Ugurlu (Pinar Karsiyaka), 2. Arnoldas Kulboka (SikeliArchivi Capo D’Orlando), 3. Tamir Blatt (UNET Holon), 4. Tolga Gecim (Banvit), 5. Roko Badzim (Petrol Olimpija), 6. Egemen Guven (Pinar Karsiyaka). Στο τέλος της σχετικής λίστας, υπάρχουν και ονόματα αναπληρωματικών υποψηφίων, ανάμεσα στα οποία είναι αυτό του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου. Τα υπόλοιπα είναι: Mario Ihring, Jean-Marc Pansa, Edin Atic, Ludde Hakanson, Δημήτρης Φλιώνης, Alp Karahan.

Στο σχετικό άρθρο στην ιστοσελίδα του BCL υπάρχουν σχετικά κείμενα για τον καθένα από τους επτά βασικούς υποψήφιους, τα οποία συνοδεύονται από βίντεο με στιγμιότυπα από κάθε παίκτη. Στο τέλος του άρθρου, μάλιστα, αυτό γίνεται διαδραστικό με τους αναγνώστες, καθώς ζητείται η άποψή τους σχετικά με το ποιος πιστεύουν ότι είναι ο καλύτερος παίκτης της λίστας και ποιος πιστεύουν ότι τελικά θα διακριθεί ως καλύτερος νέος παίκτης του θεσμού την τρέχουσα σεζόν.

Το κείμενο για τον Κόνιαρη αναφέρει τα εξής: «Ο Κόνιαρης κέρδισε το 2017 το βραβείο ως καλύτερος νέος παίκτης της σεζόν στο Ελληνικό Πρωτάθλημα και είναι ο πιο ευπροσάρμοστος υποψήφιος σε αυτόν τον κατάλογο. Κάνει τα πάντα στο επιθετικό κομμάτι. Σουτάρει, πασάρει, οργανώνει, έχει τα πάντα στο οπλοστάσιό του. Με κάποιο τρόπο, όλα τα προσόντα που διαθέτει και θα μπορούσε κάποιος να ζητήσει από αυτόν, δεν έχουν μετατραπεί ακόμη σε αριθμούς. Ο ΠΑΟΚ αρχίζει να βρίσκει τη φόρμα του σε όλους τους αγώνες. Είναι 3ος στην Ελλάδα και αρχίζει να κερδίζει τακτικά στο Τσάμπιονς Λιγκ του Μπάσκετ. Ακολουθεί ο αγώνας με αντίπαλο τον Arnoldas Kulboka (σ.σ. έτερος υποψήφιος στη λίστα με τους βασικούς «επτά») του Κάπο Ντ 'Ορλάντο και για τον Κόνιαρη είναι μια ευκαιρία να στείλει ένα μήνυμα».
Keywords
Τυχαία Θέματα