Η Μπράγκα απέκλεισε τη Μπενφίκα στο Λιγκ Καπ

Η Μπράγκα απέκλεισε τη Μπενφίκα στο Λιγκ ΚαπalambosΠέμ, 01/21/2021 - 02:22

Η Μπράγκα θα είναι η δεύτερη ομάδα του τελικού του Λιγκ Καπ Πορτογαλίας, καθώς επικράτησε με 2-1 της Μπενφίκα και πήρε την πρόκριση για να αντιμετωπίσει την Σπόρτινγκ Λισαβόνας το προσεχές Σάββατο.

Έτσι η ομάδα του Καρβαχάλ θα έχει τη δυνατότητα να υπερασπιστεί τον τίτλο της. Ο αγώνας στο γήπεδο της Λεϊρία διεξήχθη κανονικά παρά το γεγονός ότι οι "Αετοί" παρατάχθηκαν χωρίς 7 παίκτες τους, οι οποίοι έχουν προσβληθεί από Covid-19

(συνολικά τα κρούσματα στο σύλλογο είναι 19).

Ο Ρουίς στο 28' άνοιξε το σκορ, στο 38' ο Πίτσι με πέναλτι ισοφάρισε, αλλά στο 59' ο Τορμένα έστειλε την Μπράγκα στον τελικό. Μάλιστα, η ομάδα του Καρβαχάλ έκανε το 2 στα 2 απέναντι στους "Λουζιτανούς", καθώς είχε επικρατήσει και στο πρωτάθλημα με 3-2 (εκτός έδρας).

* Στον πάγκο για τη Μπενφίκα έμειναν σε όλο το 90λεπτο οι Οδυσσέας Βλαχοδήμος και Ανδρέας Σάμαρης.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ - Primeira Liga - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Sporting Braga - Ποδόσφαιρο Benfica - Ποδόσφαιρο Off Off alambos Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Sporting Braga ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ Την Μπράγκα θα αντιμετωπίσει στον τελικό του Λιγκ Καπ η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, καθώς η ομάδα του Καρβαχάλ απέκλεισε την Μπενφίκα με σκορ 2-1. Δεν αγωνίστηκαν Βλαχοδήμος και Σάμαρης.

Article publish on Πέμ, 01/21/2021 - 02:22 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα