Η Μπάνβιτ έβαλε φρένο στην Εφές

H Εφές μπορεί να «τρέχει» αήττητο σερί πέντε αγώνων στην Ευρωλίγκα, αλλά έπεσε θέμα έκπληξης στο τουρκικό πρωτάθλημα χάνοντας εντός έδρας από τη Μπάνβιτ με 86-90.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν μπήκε δυνατά στο ματς, προηγήθηκε με 23-10 με το τέλος της πρώτης περίοδου, αλλά δεν είχε ανάλογη συνέχεια. Η Μπάνβιτ όχι μόνο ισορρόπησε, αλλά κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση πετυχαίνοντας 33 (!) πόντους στην δεύτερη περίοδο και πηγαίνοντας στα αποδυτήρια προηγούμενη 40-43.

Η Εφές ισοφάρισε σε 63-63 στο
30΄, το ματς έμεινε ντέρμπι ως το φινάλε, με την Μπάνβιτ να είναι καλύτερη στις λεπτομέρειες και να παίρνει μεγάλη νίκη στην Κωνσταντινούπολη. Οι νικητές είχαν σε οργιώδη κατάσταση τον Τζέισον Ρίτς, ο οποίος σταμάτησε στους 27 πόντους με 9/13 σουτ, ενώ εξαιρετικοί ήταν και οι Μπούβα και Μπέντσινγκ που πέτυχαν από 17.

Η Εφές πήρε 17 πόντους, 5 ασίστ από τον Λάρκιν (αλλά και 5 λάθη), 17 πόντους και 6 ριμπάουντ από τον Ντάστον, 14 από Άντερσον και Μοερμάν, αλλά πλήρωσε την χαλαρή της άμυνα και το κακό βράδυ του Μπομπουά (6 πόντοι, 3/12 σουτ, 4 λάθη).
Keywords
Τυχαία Θέματα