Η Μπαϊρόιτ άλωσε την Πόλη (video)

Η Μπαϊρόιτ πέρασε από την Κωνσταντινούπολη κερδίζοντας τη Μπεσίκτας με 90-74 και έφτασε τις 5 νίκες μετά από 8 αγώνες.Με επί μέρους σκορ 21-4 στα τελευταία πέντε λεπτά και τον Ρόμπερτσον να βάζει 31 πόντους η γερμανική ομάδα πήρε σπουδαίο διπλό.

Η Μπεσίκτας ήταν μπροστά στο σκορ με 70-69 και μετά κόλλησε...Ο Στόκτον πέτυχε το πρώτο τρίποντο στης αντεπίθεσης, ο Ρόμπερτσον πέτυχε τρία στη σειρά και όλα τελείωσαν 2 λεπτά πριν από τέλος. Η Μπεσίκτας σε εκείνο το διάστημα πέτυχε μόλις 4 πόντους με βολές, πετυχαίνοντας το τελευταίο της καλάθι 5 λεπτά πριν από τη λήξη!

Από
ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες. Η Μπεσίκτας προηγήθηκε 37-30 μετά το πρώτο μέρος όμως σε κανένα σημείο του αγώνα δεν έπεισε. Η Μπαϊρόιτ μπήκε στο τρίτο δεκάλεπτο αποφασισμένη και το έκλεισε με επί μέρους σκορ 28-15.

Στη τελευταία περίοδο οι δύο ομάδες βάδιζαν χέρι -χέρι στα πρώτα πέντε λεπτά με τους Τούρκους να πάθαίνουν μπλακ άουτ στη συνέχεια.

Ο Ρόμπερτσον με 31 πόντους, 4/4 δίποντα, 5/6 τρίποντα, 8/9 βολές ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του αγώνα για τους Γερμανούς που έκαναν συνολικά 19 λάθη!

Για τους ηττημένους ο Ριτς τελείωσε το ματς με 17 πόντους και ο Μπένζινγκ με 15.
Keywords
Τυχαία Θέματα