Η ατάκα του Φέργκιουσον μετά τον χαμένο τίτλο του 2012

Πρώην μέλος του τεχνικού τιμ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποκάλυψε τι είχε πει ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον στα αποδυτήρια μετά την απώλεια του τίτλου της Πρέμιερ Λιγκ το 2012.

Οι «κόκκινοι διάβολοι», έχασαν το πρωτάθλημα εκείνη τη σεζόν με τον πιο δραματικό τρόπο, καθώς κέρδισαν την τελευταία αγωνιστική στο «Στάδιο του Φωτός» με 1-0, αλλά την ίδια ώρα η Μάντσεστερ Σίτι με δύο γκολ στις καθυστερήσεις (το νικητήριο από τον Αγουέρο) κέρδισε 3-2
την ΚΠΡ και αναδείχτηκε πρωταθλήτρια.

Ο πρώην προπονητής τερματοφυλάκων της Γιουνάιτεντ Έρικ Στιλ, μιλώντας στο The Athletic αναφέρθηκε στα όσα εκτιλύχθηκαν εκείνη την ημέρα και την αντίδραση του σερ Άλεξ:

«Ο Ρούνι είχε σκοράρει για μας στο ''Στάδιο του..'' - μάλλον θα πρέπει να μετονομάσουμε αυτό το γήπεδο - και τελειώσαμε το ματς νωρίς, με μόλις δύο λεπτά καθυστερήσεων. Είδαμε μάλιστα να στήνουν το βάθρο του νικητή, υπήρχε ένα στο δικό μας ματς και ένα σε αυτό της Σίτι. Ξαφνικά όλα άλλαξαν, το Sky μας είπε τι έγινε και είπαμε ''Ω Θεέ μου''. Θύμωσα γιατί μετά το 2-2 της Σίτι, το μόνο που είχε να κάνει η ΚΠΡ ήταν να κρατήσει τη μπάλα, αλλά τι έκαναν; Την έδιωξαν μακριά και την πήρε η Σίτι. Όταν πήγαμε στα αποδυτήρια ήταν το μακρύτερο πεντάλεπτο που έχουμε ζήσει ποτέ. Όλοι κάθισαν κάτω, ο προπονητής βγήκε για λίγο έξω και μετά επέστρεψε, ήθελε λίγες στιγμές με τον εαυτό του. Όταν γύρισε απλά είπε ''αυτό δεν θα ξαναγίνει''. Αν είχε σκεφτεί τότε να φύγει, άλλαξε πολύ γρήγορα γνώμη. Την επόμενη χρονιά πήραμε τον τίτλο με 11 πόντους και μετά όλοι έλεγαν ότι παραδώσαμε μία γερασμένη ομάδα», είπε ο Στιλ.
Keywords
Τυχαία Θέματα