Η αποτελεσματικότητα και το άλλο σχέδιο


Η ομάδα της Κρήτης είναι η αποτελεσματικότερη του πρωταθλήματος καθώς έχει πετύχει 4 γκολ σε 18 τελικές προσπάθειες. Όσα έχουν πετύχει ο ΠΑΟΚ σε 25 τελικές και η ΑΕΚ σε 21.

ΤΕΛΙΚΕΣ ΓΚΟΛ

ΟΦΗ 18 4

ΠΑΟΚ 25 4

ΑΕΚ 21 4

Ατρόμητος 25 3

Είναι
η μοναδική ομάδα που δεν έχει τελική προσπάθεια με κεφαλιά μετά τις πρώτες δύο αγωνιστικές. Παράλληλα αυτό δικαιολογείται από το γεγονός ότι οι Κρητικοί είναι η ομάδα με τα λιγότερα γεμίσματα στο πρωτάθλημα. Μόλις 12…

Ο Γιώργος Σίμος έχει χρησιμοποιήσει μέχρι στιγμής 15 ποδοσφαιριστές Όσους έχουν βάλει στον αγωνιστικό χώρο ακόμη τρεις ομάδες. Ο Αστέρας, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΛ. Λιγότερους έχει χρησιμοποιήσει μόνο η Λαμία (14).

Ο ΟΦΗ είναι επίσης η 3η ομάδα σε τελικές μέσα από την περιοχή, έχοντας 10 (όσες ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ).

Περισσότερες μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα έχουν ο Άρης (13) και ο Βόλος (11).

Ο ΟΦΗ έχει δώσει μέχρι τώρα εκτός έδρας παιχνίδια απέναντι σε ομάδες που προσπάθησαν να επιτεθούν. Ενδιαφέρον θα έχει η προσέγγιση και η εικόνα των Κρητικών απέναντι σε ομάδες που θα βρίσκονται πίσω από τη μπάλα και σε θέση άμυνας.

Τότε θα απαιτείται άλλος τρόπος και διαφορετική προσέγγιση. Μένει να δούμε αν και τότε φανούν το ίδιο αποτελεσματικοί. Αν το πετύχουν δεδομένα θα μπορούν να αισιοδοξούν για αλλαγή βαθμολογικού επιπέδου αυτή τη σεζόν.
Keywords
Τυχαία Θέματα