Η αποκάλυψη του Πορτογάλου τεχνικού


Μετά το τέλος του αγώνα, ο Αμπέλ Φερέιρα θέλησε να εξηγήσει τον καταρτισμό του ρόστερ σημειώνοντας πως: «Λέω και πάλι πως είναι πολύ σημαντικό να έχουμε δύο ισάξιους ποδοσφαιριστές σε κάθε θέση. Θέλω να έχω ένα μικρό ρόστερ είκοσι – είκοσι ενός ποδοσφαιριστών, τους τερματοφύλακες και τρεις νεαρούς παίκτες. Τους δύο τους έχουμε ήδη εδώ και ο τρίτος θα είναι ο Μιχαηλίδης».

Μ’ αυτόν τον τρόπο ο Πορτογάλος τεχνικός έριξε «φως» στην υπόθεση του Γιάννη Μιχαηλίδη. Αρχικά ο 19χρονος Γιαννιτσιώτης αμυντικός ήταν να δοθεί
δανεικός στον Παναιτωλικό. Ωστόσο, μια από τις αρχές της συγκεκριμένης ομάδας είναι να μην παίρνει δανεικούς ποδοσφαιριστές, λόγος για τον οποίο θέλησε να τον αγοράσει. Κάτι τέτοιο δεν έγινε δεκτό από τους ανθρώπους του «Δικεφάλου» καθώς ο αριστεροπόδαρος αμυντικός λογίζεται ως μια από τις μεγαλύτερες ελπίδες των Ακαδημιών.

Τη συγκεκριμένη άποψη ουσιαστικά επιβεβαίωσε και ο κ. Φερέιρα αποκαλύπτοντας πως μαζί με τους Τσιγγάρα – Γαϊτανίδη, θα είναι ο τρίτος ποδοσφαιριστής της αήττητης πρωταθλήτριας Κ19 που θα ενσωματωθεί στην πρώτη ομάδα.
Keywords
Τυχαία Θέματα