Η ανατροπή της ανατροπής και 2-3 η Σίτι

Η Σίτι προηγήθηκε με τον Αγουέρο,πλήρωσε τα λάθη της και η Σάλκε γύρισε το ματς με Μπενταλέμπ, αποβλήθηκε ο ''αρνητικός'' Οταμέντι,αλλά Σανέ και Στέρλινκ υπέγραψαν τη νέα ανατροπή.

Γκολ ο Κουν, ανατροπή από τον ''σπεσιαλίστα'' Μπενταλέμπ

Από νωρίς η ομάδα του Γουαρδιόλα έδειξε διάθεση να πιέσει με τον Κουν Αγουέρο να δημιουργεί συνεχώς ρήγματα στην γερμανική άμυνα παίζοντας ολύ έξυπνα στη πλάτη της.Στο 7ο λεπτό ο Αργεντινός πήρε την κεφαλιά μετά τη σέντρα του Μπερνάντο Σίλβα αναγκάζοντας τον
Φέρμαν σε δύσκολη επέμβαση.Στο 16ο λεπτό ο Κέβιν Ντε Μπρόινε δοκίμασε το πόδι του με την μπάλα να αναπαύεται στην αγκαλιά του τερματοφύλακα της Σάλκε.

Το γκολ ήρθε δύο λεπτά αργότερα με τον Νταβίντ Σίλβα να κλέβει από τον Σανέ που δεν συννενοήθηκε με τον Φέρμαν και τον Κουν Αγουέρο να σκοράρει σε κενή εστία μετά την ασίστ του Ισπανού αρτίστα.

Ο Αργεντινός που έφτασε τα 36 γκολ στο θεσμό, είχε σκοράρει το πρώτο του πριν από 11 χρόνια κόντρα στη Σάλκε, στη νίκη των Ισπανών με 4-0 για ον 3ο προκριματικό γύρο.

Η Σάλκε ενόχλησε για πρώτη φορά τον Έντερσον με το ωραίο σουτ του Ουτ που πέρασε μόλις άουτ, δίπλα από τα δοκάρια του Βραζιλιάνου.

Στο 36ο λεπτό ο Καλιγιούρι έκανε το σουτ και ο Οταμέντι στη προσπάθεια του να απομακρύνει χρησιμοποίησε το χέρι του.Μετά τη χρήση του VAR o σπεσιαλίστας στα πέναλτι Ναμπίλ Μπενταλέμπ νίκησε τον Έντερσον και ισοφάρισε για τη Σάλκε.

Στο 43ο λεπτό η Σάλκε κέρδισε νέο πέναλτι με τον Φερναντίνιο να κρατάει τον Σανέ και τον Μπενταλέμπ να δίνει το προβάδισμα στους γηπεδούχους με το δεύτερο γκολ του.Ο Αλγερινός δεν έχει χάσει ποτέ πέναλτι στην κεριέρα του έχοντας 100% επιτυχία!

Ο Μπενταλέμπ είναι ο 14ος παίκτης που σημειώνει δύο πέναλτι σε ένα ματς και ο δεύτερος στη σεζόν μετά τον Γκαμπριέλ Ζεσούς στο ματς με τη Σαχτάρ για την 4η αγωνιστική των ομίλων.

Έμεινε με δέκα, αλλά πήρε το ''διπλό''

Η ομάδα του Γουαρδιόλα μπήκε δυνατά όπως και στο πρώτο ημίχρονο με τον Αγουέρο να δημιουργεί προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα χωρίς ωστόσο να ανησυχήσει ιδιαίτερα τον Φέρμαν.Η Σίτι είχε την κατοχή όμως τα χαλούσε στην τελική της προσπάθεια με τους Γκουντογκάν, Στέρλινγκ και Ντε Μπρόινε να μην μπορούν να βρούνε στόχο στα σουτ που επιχείρησαν στο ξεκίνημα της επανάληψης

Αγχωμένη η Σίτι έβρισκε χώρους όμως δεν κατάφερε να τους εκμεταλλευτεί κάνοντας αρκετά λάθη, ένα από αυτά το άτσαλο μαρκάρισμα του Οταμέντι στον Μπουργκστάλερ, με τον Αυστριακό μόλις μπήκε στο ματς να κερδίζει και την αποβολή του Αργεντινού στόπερ.

Η Σίτι έκανε αμέσως αλλαγή καθώς ο Γουαρδιόλα αναγκάστηκε να θυσιάσει τον Νταβίντ Σίλβα για να περάσει στο πλάι του Λαπόρτ τον Κομπανί και λίγο αργότερα τον Λιρόι Σανέ που επέστρεψε στο γήπεδο που αγαπήθηκε.Η Σίτι τα κατάφερε κερδίζοντας φάουλ σε καλή θέση με τον Γερμανό να πληγώνει την πρώην ομάδα του με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ γράφοντας το 2-2 εφτά λεπτά μετά την εισοδό του στον αγωνιστικό χώρο.

Στο 90 ο Στέρλινγκ κατάφερε να εκμεταλλευτεί την κούραση της Σάλκε που παρά το αριθμητικό της πλεονέκτημα δέχτηκε γκολ από το πουθενά.Ο Στέρλινγκ βγήκε απέναντι από τον Φέρμαν από βολέ του Έντερσον και έγραψε το τελικό 2-3.

Γήπεδο:Arena AufSchalke, Gelsenkirchen

Διαιτητής:Carlos del Cerro Grande

Σάλκε: 5-3-2
Φέρμαν,ΜαΚένι(77'Σκρζίμπσκι),Μεντίλ(65'Μπουργκστάλερ),Νάστασιτς,Ουτ,Σερντάρ,
Μπενταλέμπ,Καλιγιούρι,Οτζίπκα,Σανέ,Μπρούμα

ΜάντσεστερΣίτι:4-3-3
Έντερσον,Γουόκερ,Στέρλινγκ,Γκιουντογκάν,Αγουέρο(78'Σανέ),
Λαπόρτ,Ντε Μπρόινε(87'Ζιντσένκο),Μπ.Σλίβλα,Ντ. Σίλβα(70'Κομπανί),Φερναντίνιο,Οταμέντι
Keywords
Τυχαία Θέματα