Η ανάλυση του Τσιρίλο για το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Ο Μπρούνο Τσιρίλο έχει φορέσει τη φανέλα και των δύο ομάδων. Ο Ιταλός σχολίασε το παιχνίδι (29/9, 19:30) ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, στο ΟΑΚΑ.

Στην αρχή των δηλώσεών του είπε: "Θα είναι ένα παιχνίδι με δύο ομάδες οι οποίες βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση. Η ΑΕΚ προέρχεται από μία σημαντική νίκη που της δίνει ψυχολογία. Ο ΠΑΟΚ έρχεται από μία ισοπαλία με γκολ
στα τελευταία λεπτά και με αυτό τον τρόπο παραμένει αηήττητος. Περιμένουμε σίγουρα ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι".

Πρόσθεσε: "Σε τέτοιες μεγάλεις αναμετρήσεις δεν υπάρχουν διαφορές, μιλάμε για ένα ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες και ξέρουμε τι σημαίνει αυτό για τους οπαδούς των ομάδων. Ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ θα είναι δύο από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες".

Είπε ακόμη: "Δεν θα υπάρξει αλλαγή στον ΠΑΟΚ, όλοι οι παίκτες ξέρουν πού είναι και τι θέλουν να πετύχουν εδώ, αρκετοί εξ αυτών έχουν παίξει πολλά χρόνια στην ομάδα. Ο Κρέσπο έχει παίξει ξανά στα άκρα της άμυνας, όπως και οι άλλοι παίκτες είναι σημαντικοί για την ομάδα και γνωρίζουν τι σημαίνει ΠΑΟΚ".

Πρόσθεσε: «Εχω παίξει ποδόσφαιρο και γνωρίζω πως όλα τα παιχνίδια είναι διαφορετικά, σίγουρα ο ΠΑΟΚ έχει την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση. Κάθε παιχνίδι είναι ιδιαίτερο, κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό έχει τη δική του ιστορία. Είναι βέβαιο ότι ο ΠΑΟΚ θα κατέβει με στόχο την νίκη στην Αθήνα".

Για τη μάχη του τίτλου είπε: «Φέτος νομίζω πως είναι μία καλή χρονιά για το Πρωτάθλημα για όλες τις ομάδες, νομίζω θα είναι πιο ωραίο. Σίγουρα θα είναι πιο ανταγωνιστική η φετινή Super League1, στη μάχη του τίτλου μπαίνει και η ΑΕΚ".

Πηγή: Metropolis 95.5
Keywords
Τυχαία Θέματα