Η άλλη οπτική της "πεντάρας"

Στη Ριζούπολη χθες (18/2), ήταν μόλις η δεύτερη φορά στην ιστορία του που ο ΠΑΟΚ κατάφερε να νικήσει με το θριαμβευτικό 5-1 σε εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος. Τούτη τη φορά, όμως, το έκανε έχοντας πέντε διαφορετικούς σκόρερ κι αυτό είναι ένα καινούργιο στοιχείο για τους "ασπρόμαυρους".
Χθες, λοιπόν, στη Ριζούπολη, οι "ασπρόμαυροι" πέτυχαν την πρώτη εκτός έδρας νίκη στην ιστορία τους σε αγώνα Α' Εθνικής με σκορ 5-1 έχοντας πέντε διαφορετικούς σκόρερ. Συγκεκριμένα, τους Πέλκα, Ολιβεΐρα, Μπίσεσβαρ, Σφιντέρσκι και Ενρίκε.

Να
σημειώσουμε ακόμη τα εξής:

* Η προηγούμενη φορά που ο ΠΑΟΚ σημείωσε πέντε γκολ σε αγώνα πρωταθλήματος ήταν τη σεζόν 2016-2017. Ο ΑΟΚ ήταν η ομάδα που τα δέχτηκε. Συγκεκριμένα, οι "ασπρόμαυροι" νίκησαν την ομάδα της Κέρκυρας στην Τούμπα με σκορ 5-1. Τότε ο ΠΑΟΚ είχε πέντε διαφορετικούς σκόρερ, τους Κάτσε, Κουλούρη, Μπίσεσβαρ, Ουάρντα και Πρίγιοβιτς. Δηλαδή, ο Ολλανδός ήταν και πάλι μέσα!
* Ο ΠΑΟΚ μόνο μία φορά έχει καταφέρει σε εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος να νικήσει πετυχαίνοντας πάνω από πέντε γκολ. Συγκεκριμένα, η μία και μοναδική τέτοια νίκη είναι με σκορ 1-6.
Keywords
Τυχαία Θέματα