“Η ΑΕΚ θα παλέψει για τον Πινέδα μέχρι τέλους” (vid)

Ιστοσελίδα που ασχολείται αποκλειστικά με τα θέματα της Θέλτα κάνει αναφορά στην προσπάθεια της ΑΕΚ να διατηρήσει στο ρόστερ τον Ορμπελίν Πινέδα, αλλά και στην επιθυμία του διεθνούς Μεξικανού να αγωνιστεί με τη φανέλα της Ένωσης στα προκριματικά του Champions League.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η «moiceleste.com»:

«Η ΑΕΚ δεν είναι διατεθειμένη να τα παρατήσει

εύκολα για τον Ορμπελίν Πινέδα. Ο ποδοσφαιριστής ολοκλήρωσε τον δανεισμό του στον ελληνικό σύλλογο, θα πρέπει να επιστρέψει στο Βίγ=ο και πιθανότατα θα ξεκινήσει την προετοιμασία με τον νέο προπονητή, αλλά με πρόθεση να επιστρέψει στην ελληνική πρωτεύουσα, σύμφωνα με τον Τύπο της χώρας.

Ο παίκτης έχει πει πολλές φορές ότι αισθάνεται πολύ άνετα στην ΑΕΚ και δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να συμμετάσχει στο Champions League, κάτι που θα μπορούσε να κάνει την επόμενη σεζόν αν η ΑΕΚ τα καταφέρει στα προκριματικά.

Ο Πινέδα είναι ένας ποδοσφαιριστής που του αρέσει πολύ στον Κάρλος Μουρίνο και έχει μακροχρόνιο συμβόλαιο, συγκεκριμένα μέχρι τις 30 Ιουνίου 2027, οπότε δεν υπάρχει επείγον να πωληθεί, αν και είναι από τους ποδοσφαιριστές για τους οποίους θα ακουστούν προσφορές αυτό το καλοκαίρι».

Keywords
Τυχαία Θέματα