Η Yvette Nicole Brown θα είναι η παρουσιάστρια του "Talking Dead"

Μέχρι να βρεθεί μόνιμος αντικαταστάτης.

H Yvette Nicole Brown θα γίνει η παρουσιάστρια των εκπομπών του AMC, "Talking Dead" και "The Walking Dead: Season 9 Preview Special", τουλάχιστον για την ώρα

Το AMC έκανε την εξής δήλωση: "Η Yvette Nicole Brown θα γίνει η guest παρουσιάστρια του 'The Walking Dead

Season 9 Preview Special' στις 5 Αυγούστου και του 'Talking Dead' όταν θα επιστρέψει μετά την πρεμιέρα του 'Fear the Walking Dead' στις 12 Αυγούστου, καθώς προσπαθούμε να ολοκληρώσουμε την αξιολόγησή μας για τον Chris Hardwick".

Τα νέα έρχονται λίγο μετά την ανακοίνωση ότι η Brown θα είναι η συντονίστρια στο πάνελ των "The Walking Dead" και "Fear the Walking Dead" στο φετινό ComicCon.

Όλες αυτές οι αλλαγές γίνονται μετά το δημοσίευμα της πρώην κοπέλας του Hardwick, Chloe Dykstra στην Medium, στο οποίο περιγράφει πως έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από κάποιον ανώνυμο άνδρα. Το κοινό ήταν αυτό που ένωσε τα κομμάτια και έδειξε τον Chris Hardwick, αν και ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες.

Η Yvette Nicole Brown έγινε γνωστή ως Shirley Bennett στη σειρά "Community", αλλά και μέσα από άλλα projects. Εμφανίστηκε στο "The Talking Dead" αρκετές φορές και θεωρείται fan της σειράς.

Το "The Walking Dead" επιστρέφει για 9η σεζόν, η οποία θα κάνει άλμα στο χρόνο και μάλλον θα είναι η τελευταία σεζόν του πρωταγωνιστή Andrew Lincoln.

Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στον οδηγό μας για την νέα τηλεοπτική σεζόν, και να μας πείτε στα σχόλια εσείς για ποιες σειρές θα μείνετε σπίτι.

Το ComicCon 2018 θα πραγματοποιηθεί, όπως και κάθε χρόνο, στο Σαν Ντιέγκο και θα ξεκινήσει στις 20 Ιουλίου. Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece, καθώς θα σας φέρουμε τις πιο hot αποκαλύψεις για τις αγαπημένες σας σειρές και ταινίες.

IGN GreeceΑπό τους σκηνοθέτες του "Infinity War" έρχεται η τηλεοπτική μεταφορά του "Quantum and Woody"Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τα Emmy 2018Νέο παλμό κι ατμόσφαιρα θα φέρουν τα χρονοάλματα του "The Walking Dead" στη νέα σεζόν

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα