Η «Wonder Woman» έρχεται να σώσει τον κόσμο αποκλειστικά στη Nova!

Το μεγάλο blockbuster της Πάτι Τζένκινς, «Wonder Woman», με την πανέμορφη Γκαλ Γκαντότ στον πρωταγωνιστικό ρόλο, κάνει πρεμιέρα σε Ά τηλεοπτική προβολή και αποκλειστικά στο Novacinema1HD, την Κυριακή 1 Απριλίου, στις 22:00.

Η «Wonder Woman» βασίζεται στον ομώνυμο χαρακτήρα των DC Comics και αποτελεί την πρώτη ταινία - υπερπαραγωγή με πρωταγωνίστρια γυναίκα σούπερ ήρωα, καθώς επίσης και την πρώτη ταινία δράσης, με τόσο μεγάλο προϋπολογισμό παραγωγής, η οποία έχει σκηνοθετηθεί από γυναίκα. Παράλληλα, η ταινία έχει
αποσπάσει πολύ θετικές κριτικές, ενώ ξεπέρασε σε εισπράξεις τα 821 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, κατακτώντας την 10η θέση στη λίστα με τις πιο επιτυχημένες εισπρακτικά ταινίες για το 2017.

Η υπόθεση ακολουθεί την πριγκίπισσα των Αμαζόνων Νταϊάνα (Γκαλ Γκαντότ) η οποία αφήνει το παραδεισένιο νησί της κι ακολουθεί έναν Αμερικανό πιλότο για να σώσει τον κόσμο από έναν ολέθριο πόλεμο, αξιοποιώντας τις απίστευτες δυνάμεις της.

Την πρωταγωνίστρια Γκαλ Γκαντότ πλαισιώνουν οι εξαιρετικοί Κρις Πάιν, Ρόμπιν Ράιτ και Ντάνι Χιούστον.

Η ταινία έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1., ενώ μετά την προβολή της θα διατίθεται σε Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται.

Περισσότερα για το τηλεοπτικό περιεχόμενο των Novacinema
•Ενημερωθείτε για το Τηλεοπτικό Πρόγραμμα: www.novaguide.gr/TVGuide
•Τι δεν πρέπει να χάσετε: www.novaguide.gr/Afieromata
•Δείτε τις Προτάσεις της τηλεόρασης: www.novaguide.gr/Protaseis
•Κάνετε Follow τα Social Media της Nova σε www.nova.gr/Youtube και www.nova.gr/Facebook για
να βλέπετε trailers και αποκλειστικό περιεχόμενο από τις Α’ προβολές των #Novacinema HD.
Keywords
Τυχαία Θέματα