Η THQ Nordic έχει σχεδόν 50 παιχνίδια στα σκαριά

Με τον αριθμό να ξεπερνά τα 80 μαζί με της θυγατρικές της.

Η THQ Nordic έχει πολλά νέα παιχνίδια στα σκαριά, σύμφωνα με την οικονομική έκθεση του εκδότη, συμπεριλαμβανομένου ενός project, μεγάλου προϋπολογισμού, από τον developer του Metro Exodus, 4A Games.

Έως τα τέλη Μαρτίου, είχε 80 παιχνίδια σε εξέλιξη, 48 από αυτά χωρίς να έχουν ανακοινωθεί.

Τα τελευταία χρόνια, η THQ Nordic έχει "καταπιεί" αμέτρητα studios και IP, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι υπάρχουν πολλά παιχνίδια υπό ανάπτυξη, αν και τα 80 ακούγονται πάρα πολλά. Κατά τη διάρκεια της τελευταίας οικονομικής χρονιάς προστέθηκαν πολλά νέα παιχνίδια στο ρόστερ.

"Κατά τη διάρκεια της περιόδου υπογράψαμε πολλά νέα έργα, μεταξύ των οποίων μια νέα συμφωνία ανάπτυξης με την 4Α Games, οι οποίοι ανέπτυξαν το franchise του Metro, για το επερχόμενο, ακόμα μη ανακοινωθέν, AAA project. Μέχρι το τέλος του τριμήνου, η THQ Nordic, η Deep Silver και η Coffee Stain είχαν 80 παιχνίδια σε εξέλιξη, εκ των οποίων 48 τίτλοι δεν έχουν ανακοινωθεί."

Η οικονομική έκθεση αποκάλυψε επίσης ότι το Metro Exodus ήταν η μεγαλύτερη κυκλοφορία της THQ Nordic, αποκαθιστώντας το κόστος ανάπτυξης και marketing του και βοηθώντας τις καθαρές πωλήσεις της Deep Silver να φτάσουν στα 794 εκατομμύρια σουηδικές κορόνες. Το Satisfactory της Coffee Stain, το οποίο βρίσκεται σε early access στο κατάστημα Epic Games, έχει επίσης αποδώσει καλά, υπερβαίνοντας τις προσδοκίες της εταιρίας.

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει θα παίζει WoW ή Eve Online.

IGN GreeceTo Steam Chat κυκλοφόρησε σε Android και iOSWizardLord - E3 TrailerΓνωρίστε το Playdate: ένα καινούριο Gaming System

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα