Η Marvel Television ετοιμάζει τις δικές της σειρές για το Disney+

Ασταμάτητη η Marvel.

Ο επικεφαλής της Marvel TV, Jeph Loeb, δήλωσε ότι ετοιμάζονται διάφορες σειρές για το Disney+, άσχετες από τις ταινίες.

Ο Loeb είπε σε συνέντευξη του στο Deadline ότι οι ανακοινωμένες σειρές του Phase 4 του MCU δεν είναι παραγωγής Marvel TV, αλλά του στούντιο των ταινιών και ότι εκείνοι

ετοιμάζουν άλλες σειρές για την συνδρομητική υπηρεσία, Disney+.

"Πρώτα απ' όλα πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι αυτές οι σειρές [του Phase 4] είναι δημιουργία, ευθύνη και τρέχουν από το στούντιο των ταινιών. Δεύτερον, η Marvel Television θα κάνει σειρές στο Disney+, απλά δεν έχουμε ανακοινώσει ακόμα τι θα κάνουμε", είπε ο Loeb.

Ποιους χαρακτήρες θα δούμε σε αυτές τις σειρές; Ο Loeb δεν μπορούσε να πει αλλά μέσω διαφόρων απαντήσεων του πήραμε μια ιδέα. Η Marvel TV φαίνεται να θέλει να επικεντρωθεί στους ήρωες της γειτονιάς, όπως ήταν οι σειρές του Netflix (Daredevil, Jessica Jones, κτλ).

"Η επόμενη ομάδα είναι αυτή των Marvel Street-Level Heroes, ή Marvel Knights, όπως τους λέμε μερικές φορές. Οπότε αν οι Marvel Heroes πρέπει να σώσουν το σύμπαν, οι Marvel Street-Level Heroes, οι Marvel Knights, είναι συχνά αυτοί που θα σώσουν τον εαυτό τους, θα σώσουν την γειτονιά. Κάποιοι απ΄αυτούς εμφανίστηκαν στο Netflix, αλλά υπάρχουν άλλοι σε αυτην την κατηγορία που θα δεν έχουμε δει ακόμα", σχολίασε.

Με την D23 να βρίσκεται μέρες μακριά είναι αρκετά πιθανό να μάθουμε περισσότερα για το πρόγραμμα της Marvel TV εκεί, καθώς θα υπάρχει παρουσίαση του Disney+ στο event. Εντωμεταξύ, ξέρουμε ότι το ABC έχει στα σκαριά διάφορα projects για μετά το τέλος του "Agents of SHIELD", ενώ στο Hulu ετοιμάζονται σειρές "Ghost Rider" και "Helstrom" μεταξύ άλλων.


Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.


IGN Greece Σειρές από διάφορες ταινίες της Fox ετοιμάζει το Disney+ To "The Sandlot" φτάνει στο Disney+ υπό μορφή σειράς Μάθαμε πότε κυκλοφορεί το Disney+ και πού

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα