Η Heineken φέρνει το παγκόσμιο party προβολής του τελικού του UEFA Champions League στην Αθήνα

Όπως και πέρυσι με το Champions Voyage στη Μύκονο, έτσι και φέτος η Heineken επέλεξε την Ελλάδα για να κάνει το Global event προβολής το τελικού του UEFA Champions League.
Φέτος όμως αντί για κρουαζιέρα θα μείνουμε Αθήνα σε ένα εντυπωσιακό τριήμερο με πολλές δράσεις για τους καλεσμένους της Heineken από όλο τον κόσμο!

Οι τυχεροί θα παρακολουθήσουν σε μια μοναδική προβολή στο περιστύλιο του Ζαππείου τον τελικό του UEFA Champions League, ενώ τα δύο μεγάλα κλου της φετινής γιορτής του ποδοσφαίρου που διοργανώνει η Heineken, και που φυσικά θα είναι παρόντες στο event, θα είναι δύο παγκόσμιοι αστέρες του ποδοσφαίρου, οι Christian Karembeu και Fernando Morientes! Οι δυο τους θα «παίξουν μπάλα» με τη Heineken για χάρη του City of Champions! Παρουσιάστρια της εκδήλωσης θα είναι η εντυπωσιακή Έλενα Παπαβασιλείου!

Το πλήρες πρόγραμμα περιλαμβάνει μοναδικά parties από την Παρασκευή 25 Μαΐου μέχρι την Κυριακή 27 Μαΐου!

Η HEINEKEN είναι ένας από τους σημαντικότερους χορηγούς του UEFA Champions League και στο πλαίσιο αυτής της χορηγίας κάθε χρόνο διοργανώνει ένα φαντασμαγορικό εορτασμό με κεντρικό άξονα την προβολή του τελικού της διοργάνωσης.
Keywords
Τυχαία Θέματα