Η EA "εξερευνά" εορταστικά remasters για το Command & Conquer

Η εταιρεία θέλει το feedback των fans.

H Electronic Arts φαίνεται να βρίσκεται σε σκέψεις για remaster σε όλα τα αρχικά Command & Conquer παιχνίδια, με αφορμή τον εορτασμό των 25 χρόνων της σειράς, που έρχεται τον Σεπτέμβριο του 2020.

"Όπως οι περισσότεροι γνωρίζουν, ανακοινώσαμε πρόσφατα το Command & Conquer: Rivals, ένα mobile game

που λαμβάνει χώρα στο σύμπαν του Command & Conquer," ανέφερε ο Jim Vessella στο Reddit. "Ακολουθώντας την αποκάλυψη του Rivals, σας ακούσαμε ξεκάθαρα. Το community θέλει να δει το franchise να επιστρέφει στο PC και ως fan του C&C για πάνω από 20 χρόνια, συμφωνώ απόλυτα μαζί σας.

"Έτσι, έχουμε αρχίσει ήδη να εξερευνούμε ιδέες για remaster των παιχνιδιών και έχουμε αρχίσει ήδη τις διαδικασίες για να γιορτάσουμε τα 25 Χρόνια."

Ο Vessella, που βοήθησε στην παραγωγή του Command & Conquer 3 και Red Alert 3 και ήταν ο lead producer του Kane's Wrath, είπε πως η αλληλεπίδραση με τον κόσμο ήταν το αγαπημένο κομμάτι της δουλειάς του. Γι'αυτό και θέλει την γνώμη του κοινού για τα σχέδια που ετοιμάζει η εταιρεία.

"Θέλουμε τη γνώμη σας πάνω σε όλα αυτά που σκεφτόμαστε και θα λαμβάνουμε το feedback σας τις επόμενες εβδομάδες με διάφορους τρόπους. Για την ώρα όμως πείτε μας την άποψή σας σε αυτό εδώ το subreddit."

Αυτό που ακούστηκε περισσότερο στα σχόλια ήταν τα microtransactions, τα οποία κανένας fan δεν θα θέλει να δει σε ένα remaster τόσων χρόνων. Πάντως, είναι σίγουρο ότι θα μάθουμε περισσότερα στο άμεσο μέλλον, για όλα όσα σχεδιάζει η EA πάνω στο franchise

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN GreeceΈχουμε πλαίσιο κυκλοφορίας για το “Psychedelica of the Black Butterfly”Just Cause 4 - Story TrailerJoggernauts - Nintendo Switch Launch Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα