Η Brie Larson επιβεβαιώνει μέσω Twitter ότι είναι έτοιμο το "Captain Marvel"

Ήρθε η ώρα να απαντήσει στην κλήση απόγνωσης...

Η σταρ του "Captain Marvel", Brie Larson, μοιράστηκε μια φωτογραφία μέσω Twitter επιβεβαιώνοντας το τέλος των γυρισμάτων της ταινίας των Marvel Studios.

Η φωτογραφία έχει ένα υπογεγραμμένο Captain Marvel clapperboard

πάνω από ένα ημερολόγιο με τις ημέρες του Ιουνίου και του Ιουλίου (μέχρι τις 6 του μήνα) να είναι διαγραμμένες και την λέξη "HOME" γραμμένη στην 7η Ιουλίου. Ο ένας από τους σκηνοθέτες, ο Ryan Fleck έκανε ένα Instagram post μερικές ημέρες πριν, υπαινισσόμενος ότι τα γυρίσματα τελείωσαν.

Αφού πήγαινε από αναβολή σε αναβολή, το "Captain Marvel" θα βγει στους κινηματογράφους στις 6 Μαρτίου του 2019. Τα Marvel Studios συνέχισαν να κρατάνε τα χείλια τους ερμητικά κλειστά σχετικά με τις λεπτομέρειες της ταινίας, η οποία θα διαδραματίζεται τη δεκαετία του '90, μαζί με τα επιβεβαιωμένα μέλη του καστ,

Μαζί με την Larson, το cast περιλαμβάνει τους: Jude Law ως Mar-Vell, Gemma Chan ως μια γενεσιολόγο του Kree την Minn-Erva και Ben Mendelsohn ως έναν άγνωστο χαρακτήρα κακού. Οι ηθοποιοί που ξέρουμε ότι παίζουν στην ταινία αλλά ακόμα δεν ξέρουμε λεπτομέρειες για τον ρόλο τους είναι οι Lashana Lynch, Algenis Perez Soto, Rune Temte και Mckenna Grace.

Μερικοί γνωστοί και οικείοι χαρακτήρες από το Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel θα επιστρέψουν, όπως ο Samuel L. Jackson ως ο διευθυντής της S.H.I.E.L.D. Nick Fury, μαζί με τον Phil Coulson του Clark Gregg και την Maria Hill της Cobie Smulders. Ο Lee Pace θα επαναλάβει τον ρόλο του Ronan the Accuser και ο Djimon Hounsou τον μισθοφόρο Korath.

Το "Captain Marvel" ξεπερνάει πολλά εμπόδια καθώς είναι η πρώτη ταινία του MCU με γυναίκα πρωταγωνίστρια, με το σκηνοθετικό δίδυμο να περιέχει επίσης γυναίκα.

Αν και τα γυρίσματα τελείωσαν, δεν θα έπρεπε να περιμένετε να δείτε το τρέιλερ της ταινίας σύντομα, μπορείτε όμως να διαλέξετε μέσα από τον κινηματογραφικό οδηγό μας, ποια ταινία θα δείτε τον Ιούλιο.

Ο Κωνσταντίνος Μακρής είναι συντάκτης στο IGN και παρουσιαστής στο ΖΜΑΚ. Τα υπόλοιπα, στο instagram του.

IGN GreeceΜην περιμένετε το τρέιλερ της "Captain Marvel" πριν το "Ant-Man and the Wasp"Αισθητή η γυναικεία παρουσία και στη μουσική του "Captain Marvel"Μετά την Captain Marvel θα δούμε την Ms. Marvel

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα