Η Blizzard δεν έχει σχέδια για το Warcraft 4 αυτή τη στιγμή

Το Warcraft 3: Reforged έχει προτεραιότητα.

Μπορεί να πιστεύαμε ότι με την ανακοίνωση του Warcraft 3: Reforged θα ακολουθήσει και μία τέταρτη προσθήκη αλλά προς το παρόν κάτι τέτοιο δεν είναι στα άμεσα σχέδια της εταιρείας.

Μιλώντας στο GameSpot ο παραγωγός της Blizzard, Pete Stilwell, είπε ότι βασική προτεραιότητα της ομάδας του είναι να κάνουν το Reforged όσο καλύτερο μπορούν. Παρότι φάνηκε ανοιχτός στην προοπτική ενός τέταρτου Warcraft, είπε ότι αυτή τη στιγμή δεν έχουν κάποιο άλλο σχέδιο για το franchise.

Το

Warcraft 3: Reforged αποτελεί ένα πολύ προσεγμένο remaster του original παιχνιδιού που βγήκε το 2002. Ανάμεσα σε άλλα περιλαμβάνει μάλιστα αναδημιουργημένους ήρωες και κτήρια, 4Κ support όπως επίσης και player-created περιεχόμενο.

Αν και το storytelling στο Warcraft βασιζόταν κυρίως στο real-time strategy, τα πράγματα άλλαξαν όταν το 2004 πήρε τα σκήπτρα το World of Warcraft.

Ο Άλεξ, όταν δεν κυνηγάει templars ή δεν περνάει τα βράδια του στο Gotham, γράφει στο IGN. Μπορείτε να τον βρείτε σε facebook και instagram.

IGN Greece Through The Darkest Of Times - Cinematic Trailer Το Omen of Sorrow έκανε την εμφάνισή του στα καταστήματα Party Hard 2 - Twitch Integration Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα