Η Alfa Romeo Disco Volante στο Κιότο

Η FCA Heritage και η Alfa Romeo υποστηρίζουν το ιαπωνικό Concours d' Elégance, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 29 Μαρτίου έως τις 3 Απριλίου, στο Κάστρο Nijō, με δύο αριστουργήματα του παρελθόντος και του παρόντος. Τη 1900 C52 Coupé, ευρέως γνωστή ως "Disco Volante “ και τη μοντέρνα Giulia Quadrifoglio.

Το Κάστρο Nijō βρίσκεται στο Κιότο της Ιαπωνίας. Χτίστηκε τον
17ο αιώνα και είναι ένα από τα 17 ιστορικά μνημεία του αρχαίου Κιότο, τα οποία έχουν χαρακτηριστεί Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς από την UNESCO.

Εκεί θα φιλοξενηθεί το Concours d'Elégance και θα συγκεντρώσει μερικά από τα πιο γοητευτικά και εμβληματικά κλασικά αυτοκίνητα, από τις 29 Μαρτίου έως τις 3 Απριλίου.
Φυσικά, η FCA Heritage, το τμήμα που δημιουργήθηκε για να προστατεύει και να προωθεί την ιστορία των ιταλικών μαρκών του Ομίλου FCA, δεν θα μπορούσε να χάσει το ραντεβού. Η FCA Heritage μαζί με την Alfa Romeo υποστηρίζουν ενεργά την εκδήλωση, που δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία του καλλιτέχνη Hidemoto Kimura και στοχεύει στο να επαναλάβει τη μεγάλη επιτυχία της πρώτης εκδήλωσης, το 2016.

Έτσι, η FCA Heritage θα είναι παρούσα με ένα αριστούργημα του παρελθόντος, το οποίο φυλάσσεται στο Μουσείο Alfa Romeo. Ονομάστηκε "Time Machine", κάνοντας χρήση με την ιταλική λέξη που σημαίνει τόσο μηχάνημα όσο και αυτοκίνητο - στο Arese (MI). Πρόκειται για τη 1900 C52 Coupé, γνωστή και ως "Disco Volante", η οποία θα παρουσιαστεί με έναν ξεχωριστό, τιμητικό τρόπο, στην έκθεση που είναι αφιερωμένη στην Carrozzeria Touring.

Η Giulia Quadrifoglio, το αυτοκίνητο με τις συναρπαστικές επιδόσεις και τον ξεχωριστό χαρακτήρα, που εκφράζει το νέο πνεύμα της Alfa Romeo, θα είναι ακριβώς δίπλα, για να επιβεβαιώσει την αδιαίρετη σχέση τους. Τη μεγαλειώδη ιστορία και το λαμπρό μέλλον.
Keywords
Τυχαία Θέματα